To je to što me zanima!

Jeličić opleo po Gattusu: 'Izjava nakon utakmice je nedopustiva. Sve ovo je otišlo predaleko...'

Možda je htio skinuti odgovornost sa sebe za 'tiki-taku' koju prezentira na utakmicama. Perišić to nije zaslužio, rekao je Joško Jeličić
Vidi originalni članak

Nakon što hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (35) nije konkurirao za sastav Hajduka na gostovanju kod Lokomotive (1-1) zbog odluke trenera Gennara Gattusa, krenula je lavina komentara. A te se situacije dotaknuo i stručni komentator Studija HNL, Joško Jeličić

PRELOMILI Hajduk se oglasio o Perišiću: Svjedoci smo nepravedne hajke

- Poštujem Gennara Gattusa, svidio mi se njegov narativ profesionalizma i rada. Ali izjava nakon utakmice, ako ima dobre namjere, nedopustiva je za trenera - rekao je Jeličić.

POGLEDAJTE VIDEO: Perišić rekao Gattusu da ga je zvala Barcelona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osvrnuo se stručni komentator na izjavu trenera 'bilih' da mu je Perišić prije 20 dana rekao kako želi otići iz Hajduka, a smatra da Talijan to nije trebao tako reći.

- Možda je htio skinuti odgovornost sa sebe za 'tiki-taku' koju prezentira na utakmicama. Perišić to nije zaslužio - jasan je Jeličić.

ZVAO GA STARI ZNANAC Nevjerojatna priča oko Perišića! Rekao Gattusu da odlazi jer su ga zvali da dođe u Barcelonu?!

Nakon svega javio se i Hajduk te stao uz Perišića kojeg su na društvenim mrežama napali mnogi navijači splitske momčadi, a poručili su da će klub sve riješiti u svlačionici.

- Takvi sukobi unutar svlačionice mogu izroditi dobre stvari ako dođe do pomirbe. No, ovo je predaleko otišlo - rekao je Jeličić u emisiji Max Sport televizije.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Th 1950 St 3 14.08.2024.

    Sta ti Jela imas govorit..ti si izdajica..odjebi od Hajduka...

  • 0010 13.08.2024.

    svi imaju pravo na komentar pa tako i jeličič nekakav red se mora znati u klubu nikome nije mjesto zagarantirano pa tako ni perišiču u klub je došao čovjek čvrste ruke ostavite ga da radi svoj posao kamo sreće da je prije bilo tako.moja podrška GENARU GATUZU

  • thoro14 13.08.2024.

    ajde jelicicu skini nam se vise s vrata, naporan si. imas svoj dinamo pa njih komentarisi

Komentiraj...
Vidi sve komentare