To je to što me zanima!

Jeličić o Rijeci i Hajduku: 'Jasno je nakon ovog zašto smo kanta za napucavanje u Europi...'

Ako gledamo iz perspektive ove utakmice, svaki plasman Hrvatske na veliko natjecanje je fenomenalan uspjeh, rekao je stručni komentator na MaxSportu
Vidi originalni članak

Derbi osmog kola HNL-a bio je onaj između Rijeke i Hajduka na Rujevici u nedjelju, a u borbi za vrh su momčadi podijelile bodove. Šansi je bilo malo, navijači nisu 'umirali' ni u ljepoti nogometa, a sve je ostalo isto - Rijeka na vrhu zbog bolje gol razlike. 

INCIDENT NA RUJEVICI Maloljetnik pljunuo na Rakitića na utakmici. Ivan se oglasio na društvenoj mreži nakon derbija

- Gospoda su uvjerena da su osvojila po bod, a vrijeme će pokazati jesu li izgubili dva. Mislim da su svi tjedan dana trenirali bez lopte. Kao gledatelja razočarala me siromašna igra, bez klase. Svi koji su platili ulaznice su novac bacili u vjetar, a ja sam potrošio dva sata bez veze - započeo je Joško Jeličić u emisiji Studio Supersport HNL na MaxSportu.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Rijeka - Hajduk 0-0

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Obrana je bila prva na pameti izabranicima Radomira Đalovića, ali isto su na to mislili i igrači pod trenerskom palicom Gennara Gattusa

- Najveći rizik koji su treneri pustili su prekidi, da uđe neki krumpir i onda bi trener koji izgubi bio s punim pravom kritiziran. Rijeka na zadnju liniju Hajduka nijednom nije napravila pritisak na zadnju Hajdukovu liniju, a jasno je nakon ove utakmice zašto smo europska kanta za napucavanje. Ako gledamo iz perspektive ove utakmice, svaki plasman Hrvatske na veliko natjecanje je fenomenalan uspjeh - oštar je bio Joško. 

STANJE NAKON OSAM KOLA Dinamu opet porasle šanse za titulu nakon Jadranskog derbija

U sredini terena splitske momčadi 'dirigirao' je Ivan Rakitić. Bivši hrvatski reprezentativac nevjerojatna je klasa, a to nam pokazuje iz utakmice u utakmicu.

- Jedino fascinantno je kako Raketa kontrolira tempo utakmice, a ide kao dizel. Nikad nije imao brzinu ni igru u duelu, ali njegova nogometna inteligencija je nevjerojatna. Uvijek je slobodan, iako protivnici znaju da je najvažniji igrač - zaključio je Jeličić.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • MorenoZg 30.09.2024.

    Do prije 2-3 dana se po komentarima sralo po njemu,sad se odjednom uvazavaju njegove izjave?????? To kak pajcekima paše…..

  • lucky edy 30.09.2024.

    Joško,kako su igrali tamnoputi igrači?

  • ajkula69 30.09.2024.

    nokon ovog kola vidljivo je i jasno ( svi igrali na x i ćuvali vrata) da jedino Dinamo stremi ka napadačkoj igri , te je jedini pretendent za prezentaciju domaćeg nogemeta u euvropi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare