To je to što me zanima!

Jedna od najboljih skijašica ikad se vraća? Vonn pred povratkom

Amerikanka je pobijedila u 82 utrke Svjetskog kupa, što je svrstava na treće mjesto među rekorderkama iza sunarodnjakinje Mikaele Shiffrin (97) i Šveđanina Ingemara Stenmarka (86)
Vidi originalni članak

Četverostruka osvajačica Svjetskog kupa u alpskom skijanju Amerikanka Lindsey Vonn (39) razmišlja o povratku u natjecateljska borilišta, piše švicarski list Blick. Amerikanka, koja će za tjedan dana proslaviti 40. rođendan, nije komentirala glasine.

Blick je napisao kako će se Vonn natjecati u utrkama Svjetskog kupa u Beaver Creeku, a ako njezina forma bude zadovoljavajuća, vratit će se u Svjetski kup. Vonn, koja se natjecala na najvišoj razini od 2000. do 2019. te je u međuvremenu postala svjetska prvakinja i olimpijska prvakinja u spustu, ove je godine imala operaciju koljena zbog brojnih ozljeda koje je pretrpjela tijekom karijere.

Amerikanka je pobijedila u 82 utrke Svjetskog kupa, što je svrstava na treće mjesto među rekorderkama iza sunarodnjakinje Mikaele Shiffrin (97) i Šveđanina Ingemara Stenmarka (86).

Blick također javlja kako je Vonn posljednji put viđena kako trenira na ledenjaku Rettenbach, gdje će krajem listopada započeti nova sezona Svjetskog kupa.

Na razmišljanje o povratku potaknula ju je i promjena pravila Međunarodne skijaške federacije koja od ove godine više ne zahtijeva skupljanje bodova na natjecanjima nižeg ranga. FIS je uveo takozvane wild cardove ili pozivnice za odabrane.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bartuličina mama 10.10.2024.

    bolje Only fans

  • moja bakica nonica 10.10.2024.

    Ženski sport je toliko loš i kilav, da to teško podnosim, ali nogomet i košarka 🤦

Komentiraj...
Vidi sve komentare