To je to što me zanima!

Jarni: Nisam rekao ništa loše. Klaun? To govori o Petkoviću...

Nikad nisam igrao tamo, izašlo je posvuda. Neki su promijenili smisao mojih izjava i kažu da ne to ne mogu raditi jer sam izbornik. Nisam rekao ništa loše, dapače. Rekao sam da imaju puno dobrih igrača, kazao je
Vidi originalni članak

Izjava izbornika hrvatske U-17 reprezentacije Roberta Jarnija za Večernji list kojoj objašnjava zašto će navijati za Betis protiv Dinama izazvala je puno bure u javnosti, pogotovo nakon što su napadača "modrih" Brunu Petkovića upitali za komentar na konferenciji za medije dan uoči utakmice u Sevilli, a on izjavio da je Jarni klaun.

POGLEDAJTE VIDEO:

HNS ga je smijenio u četvrtak ujutro s mjesta izbornika, a Jarni je najavio kako će se u opširnije oglasiti tijekom dana za hrvatske medije. Evo što je izjavio. Komentar je dao i za španjolski Canal Sur Radio.

- Nisam rekao ništa loše. Nikad nisam igrao tamo, izašlo je posvuda. Neki su promijenili smisao mojih izjava i kažu da ne to ne mogu raditi jer sam izbornik. Nisam rekao ništa loše, dapače. Rekao sam da imaju puno dobrih igrača - kazao je Jarni, prenosi portal Estadio Deportivo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako komentira da ga je hrvatski reprezentativac Bruno Petković nazvao klaunom, upitali su ga.

- To sve govori o njemu, nemam nikakav problem - rekao je Jarni.

 

Što su rekli iz HNS-a?

Podsjetimo, HNS je u priopćenju napomenuo kako "podržava pravo svakog pojedinca, pa tako i svakog nogometaša - uključujući reprezentativce - da navija za koji god klub želi, pa i protiv hrvatskih klubova u Europi, iako se takvo razmišljanje ne smatra poželjnim". No dodali su i kako za "sve hrvatske izbornike vrijede viši standardi te da je neprimjereno, nepoželjno i nedopustivo da osoba na čelu jedne hrvatske reprezentacije otvoreno navija protiv bilo kojeg hrvatskog kluba u europskom natjecanju".

Što je rekao Jarni?

- Pa nego za koga ću navijati? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu.

 
Idi na 24sata

Komentari 195

  • Majorko 15.02.2024.

    Ljudi hrvati

  • PlaviZg🔵 15.02.2024.

    Evo da nekima sa slabijim moždanim vijugama objasnim situaciju na vrlo jednostavnom primjeru; Real Betis = Firma A HNS = firma B Jarni = radnik Primjer je sljedeci: Jel vam pojmljivo/zamislivo da radnik (Robert Jarni) koji radi u “firmi B” (HNS), a radio je nekada davno u “firmi A” (Real Betis) koje su trenutno konkurenti za natječaju za posao želi da posao dobi bivši poslodavac (“firma A” / Betis) a ne trenutni poslodavac (firma B / HNS) ? Lijepi plavi pozdrav svima 🟦 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

  • MM1981LM2019 15.02.2024.

    Ja evo iskreno nebi za hajduk u zivotu navijao,ma da igra s ne znam kim,uvijek protiv hajduka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare