To je to što me zanima!

Jakirović: Znamo što nam znači Petković... Novi igrač? Netko ga je fotografirao na aerodromu!

Osijek sigurno nije zadovoljan kako je ušao u prvenstvo. Znam kako igraju s Dinamom, a kako s ostalim klubovima. Pred svojim navijačima će dati maksimum, komentirao je Jakirović nadolazeću utakmicu s Osijekom
Vidi originalni članak

Zna se što nam Bruno znači, samo želim da bude zdrav i da nastavimo prema svojim ciljevima, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović (47) uoči utakmice drugog kola HNL-a u kojem će "modri" odmjeriti snage s Osijekom (nedjelja, 21 sat). Uoči presice na Maksimiru, Dinamo je objavio veliku vijest kako je Bruno Petković produžio ugovor s klubom.

- Nema šanse da svi kreću od nule, zna se određeni status koji moraš opravdavati na terenu. Sretan sam i drago mi je. Prvo smo sportski direktor Marić i ja komentirali situaciju s Brunom, mislim da je svakom igraču bitno da klub barem ponudi produljenje kako bi on bio miran u glavi. U međuvremenu se može pojaviti ponuda i da se poklopi da su svi zadovoljni - komentirao je Jakirović, pa se onda osvrnuo na sljedećeg protivnika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Igramo protiv jedne momčadi s puno talenta i potencijala. Dosta su se pomladili, krenuli su drugim putem, doveli su igrače koji se žele dokazati. Naravno, mi ćemo im biti još veći motiv, na Opus Areni je uvijek vatreno. Dolazimo svježi, dok su oni jučer igrali europsku utakmicu. Živo me zanima kako ćemo se prezentirati u nedjelju. Dobro radimo, naš cilj su pobjeda i tri boda. Bit će zahtjevno, ali ako ćemo nadograditi stvari iz prve utakmice, možemo s puno optimizma ići u tu utakmicu. Osijek sigurno nije zadovoljan kako je ušao u prvenstvo. Znam kako igraju s Dinamom, a kako s ostalim klubovima. Pred svojim navijačima će dati maksimum. A kad si u Dinamu, očekuje se da pobjeđuješ. - rekao je Jakirović.

Strateg "modrih" zatim je potvrdio kako je Petković spreman za okršaj s Osijekom, ali isto se ne može reći za drugog dinamovca.

- Bruno je u redu, trenirao je već u subotu iza Istre. Nismo htjeli forsirati da se ne zakomplicira. Protiv Osijeka neće biti Stojkovića, koji je dobio neugodan udarac u mišić i koji se zakomplicirao. To je bilo protiv Jaruna u subotu. Nije to ništa strašno, ali moramo s njim biti oprezni. Jučer je jako neugodan udarac dobio Mauro Perković. Uplašili smo se, ali rentgen je pokazao da nije ništa. Moramo još napraviti magnet da vidimo što je sa zglobom i koljenom, ali neće ga biti protiv Osijeka.

DOMINACIJA Dinamo nije bio ovako moćan i uvjerljiv još od prosinca 2021.

Jakirović je potvrdio kako je Juan Cordoba na koračić od Dinama. Mora još samo proći liječnički pregled.

- Cordoba je tu, netko ga je slikao na aerodromu. Ne znam otkud ljudima informacije, valjda prate letove. Možda imaju nekoga u kontroli leta. Mora proći liječnički pregled.

'Profa' nije htio komentirati na formu rivala.

DRUGI ODLAZAK IZ MAKSIMIRA Brodić za 24sata otvoreno o odlasku iz Dinama: Rekli su da traže nekog mlađeg napadača

- Svaki navijač želi dobro svom klubu. Mi smo koncentrirani na sebe. Ne treba prevelika euforija, idemo utakmicu po utakmicu, zna se koji su ciljevi Dinama. Najviši cilj nam je sada plasirati se u Ligu prvaka. Nisam euforičan, možemo još bolje igrati - rekao je Jakirović i za kraj potvrdio kako će Dinamo protiv Osijeka igrati u trećoj garnituri dresova.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • zox37 09.08.2024.

    Imas sad poduplane pozicije, sam kazes status opravdati na terenu, onda nemoj biti mulac i drzati Ristovskog 90 minuta, pokazi jajca vec jednom, nek igraju najspremniji najbolji, a onaj tko ispao iz trenutno prvih 11 neka grize. Bitan je rezultat. Ako je mogao Bjelica Petka poterati na tribinu mozes ti i na klupu. Mislim da je momčad sad  moćna s vremenom bi trebalo biti samo bolje. 

  • To ti tak ide i to ti je tak 09.08.2024.

    Tesko bu protiv Osijeka,ali moramo ih pobjediti.

  • vzdana 09.08.2024.

    Dođe press konferencija i novinari imaju priliku pitati pitanja . I onda prvo pitanje je do kad je potpisao , a koju sekundu ranije je držao dres na kojem je gigantskim brojkama pisalo 2026 , a drugo pitanje je u kakvim će dresovima igrat! I to je novinarstvo? A kad nema press konferencije onda se svašta piše i špekulira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare