To je to što me zanima!

Jakirović: Ispričavam se zbog poraza. Moramo izvući pouke...

Bilo je jako teško parirati, oni su svijet za sebe, mi smo pokušali. Nije mala stvar zabiti dva gola Bayernu, počeli smo trčati, ali oni su bili brži, rekao je Jakirović nakon poraza 9-2
Vidi originalni članak

Na otvaranju novog formata nogometne Lige prvaka zagrebački Dinamo je na gostovanju u Münchenu izgubio od Bayerna sa čak 2-9 upisavši najteži europski poraz u povijesti kluba.

Golove za njemački sastav zabili su Harry Kane (20 pen, 57, 73 pen, 78 pen), Raphael Guerreiro (33), Michael Olise (38, 61), Leroy Sane (85) i Leon Goretzka (90+2), dok su strijelci za Dinamo bili Bruno Petković (49) i Takuya Ogiwara (50).

VIDEO: KAKVA UTAKMICA Pogledajte golove u Münchenu: Goropadni Bayern zabio devet, Dinamova nada trajala kratko

- Ne okreneš se i evo već šanse. Bilo je jako teško parirati, oni su svijet za sebe, mi smo pokušali. Nije mala stvar zabiti dva gola Bayernu, počeli smo trčati, ali oni su bili brži. Nismo uspjeli ništa obraniti, Nismo mogli bolje parirati, ali dečki su dali sve od sebe - rekao je trener Sergej Jakirović nakon utakmice. Uz to, ispričao se svima nakon poraza.

- Želim se ispričati svakome kome Dinamo nešto znači.

- Moramo izvući pouke, stjecati iskustvo, ima tu nekoliko mladih igrača, ali moramo igrati brže. Čim malo iskočiš, nema korekcije, a ovakva ekipa to odmah prepozna. Svaku grešku koji si napravio oni su iskoristili. Prevelika je razlika među nama - dodao je trener.

- Baturina je u drugom poluvremenu pokazao više, Stojković je pokazao kvalitetu nakon što se vratio nakon ozljede. Svi će dobiti priliku, svi će igrati, pogotovo već u subotu - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 224

  • mučki_provokator 19.09.2024.

    Bil sam optimističan prije tekme...rekel sam da buju nam uvalili petardu.

  • Gospodin Svaršeni 18.09.2024.

    Jedina pouka iz ovoga da se klonite nogometa i recimo više posvetite poljoprivredi

  • žkime 18.09.2024.

    Nije mala stvar zabiti 2 gola Bayernu na Allianz areni,ali je velika stvar u danasnjem nogometu da jedan moderni klub primi 9.

Komentiraj...
Vidi sve komentare