To je to što me zanima!

Jakirović: Upozoravao sam da će to biti ključno u derbiju! A sad će nas ostati samo 13...

Pripremit ćemo se, bitno da se vrate zdravi. Idemo igrati pred našom publikom dobru utakmicu i pobijediti, najavio je Jakirović derbi protiv Hajduka, a Rog dodao: 'Bili smo malo prazni nakon utakmice u srijedu'
Vidi originalni članak

Dinamo je suvereno proletio kroz prva četiri kola HNL-a. Utrpali su 'modri' čak 12 golova i primili tek dva gola pa nakon ulaska u Ligu prvaka puni samopouzdanja stigli na Rujevicu. I naletjeli na minu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rijeka i Dinamo remizirali su (1-1) u 5. kolu HNL-a. Hrvatski prvak poveo je već u 22. minuti golom Brune Petkovića, no Riječani su se probudili i do kraja utakmice stvorili više prilika. U 50. minuti Veldin Hodža zabio je krasan gol i postavio konačnih 1-1.

- Imali smo dobar ulazak u utakmicu, poveli smo i imali neke šanse. Izgubili smo pred kraj poluvremena energiju, nismo imali kvalitetan posjed. Napravili smo zamjene, tražili smo energije, upozoravao sam da je 10-15 minuta drugog dijela ključno, tu je Rijeka zabila gol. Tvrda utakmica nakon srijede, to se i vidjelo, nije lako igrati na Rujevici - rekao je Sergej Jakirović za kamere Max Sporta. 

Jeste li imali emotivno pražnjenje?

- Sigurno, naravno, svi žele igrati. Imali smo dosta problema, nismo imali Ogiwaru i Pierre-Gabriela, zato smo se odlučili na ovaj sustav. Poslije smo ostali bez opcija da budemo još bolji.

Slijedi reprezentativna pauza.

- Ostat će nas 13, moramo vidjet što je s Mmaeeom, iskoristit ćemo juniore da imamo kvalitetne treninge. Spremamo se za rujan, dosta gusti rujan.

Nakon toga derbi s Hajdukom.

- Pripremit ćemo se, bitno da se vrate zdravi. Idemo igrati pred našom publikom igrati dobru utakmicu i pobijediti.

Mislite li da su nekim igračima misli na Ligi prvaka?

- Ne vjerujem da misle na Ligu prvaka, vjerujem da gledaju prema reprezentativnoj pauzi. Dugo je prvenstvo, bitno je da smo zdravi i da tržimo tri boda.

Utakmicu je prokomentirao i Marko Rog.

- Dobro smo ušli u utakmicu i bili bolji. Nismo iskoristili neke dobre šanse. Rijeka nas je nakon toga pritisnula. Bili smo malo prazni nakon ove utakmice u srijedu. Nismo uspjeli pobijediti. Ovo je jedan od najtežih terena u HNL-u. Nesvjesno smo se povukli - rekao je Rog pa zaključio:

- Rijeka je dobra ekipa, nešto se i njih pitalo. Nismo uspjeli izdržati bez primljenog gola. Hajduk? Na vrhu smo ljestvice, a to i je naš cilj. HNL je osnova svega, bez njega nema europskih utakmica. Moramo se malo odmoriti i onda pripremiti za Hajduk i Europu - kazao je Rog.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • mislim 02.09.2024.

    Da je Kule dao gol iz stopostotne šanse Dinamo bi pobjedio tri razlike ovakve se stvari ne smiju promašit a davati golove iz težih situacija uz to što bi Pjaca trebao više lopti dobijati a ne ovaj Hodža koji sa svakom loptom izađe u golaut očito nevidi liniju a misli da je brz

  • kajzanavek 02.09.2024.

    Zeko mjenjaj Jakira dok nije kasno.

  • baba strumpf 02.09.2024.

    Rog bili smo ispraznjeni zbog utakmice u Sridu,a sto je Rijeka dozivila u cetvrtak od Olimpije ma Dinamovci pokrijte se po glavi i igrajte nogomet i spustite se na zemlju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare