To je to što me zanima!

Jakirović istetovirao trofeje s Dinamom: 'Šef je definitivno odlučio napraviti uspomenu'

Već znamo što nam treba za novu sezonu, neki će otići, još jednom ćemo sjesti i razmisliti koga dovesti, rekao je Jakirović koji je u prvoj sezoni s Dinamom osvojio oba trofeja
Vidi originalni članak

Ispunio mi se san, jer sam s najboljim klubom, osvojili smo sve što smo mogli osvojiti, rekao je Sergej Jakirović dan nakon što je s Dinamom osvojio dvostruku krunu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A dva dana kasnije, trener "modrih" odlučio je prva dva trofeja učiniti i trajnom uspomenom. Trofej za prvaka Hrvatske i Kup odlučio je istetovirati na nozi.

"Šef je definitivno odlučio napraviti uspomenu na ovu sezonu", objavio je Dinamo.

U ponedjeljak iz modrog su kluba i definitivno stali na kraj nagađanjima o Jakirovićevoj poziciji. On ostaje na klupi. 

- Nikad nisam osjetio nepovjerenje, uvijek su bili prevladavali mir i vjera u ovu momčad, naravno da ima uspona i padova. Ali, znao sam da je maraton, da će biti sve veći pritisak na konkurente i da ćemo mi biti pravi. Već znamo što nam treba za novu sezonu, neki će otići, još jednom ćemo sjesti i razmisliti koga dovesti. Znam što se očekuje od mene, rezultat je jedino mjerilo. Ima i dojma i igre, ali kad vidite što ste sve osvojili, tko vas pita kako ste igrali u Varaždinu ili Puli. Naravno, ima puno prostora za napredak, nadam se da će biti još bolje - poručio je.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • fernandes11 28.05.2024.

    legenda nasa, samo jako Jakir 💪💪

  • Ri-Fiume‐Hr 28.05.2024.

    kopirao je od ristovskog....hahahahahahha

  • Crvic 28.05.2024.

    To nešto govori o njegovom IQ !

Komentiraj...
Vidi sve komentare