To je to što me zanima!

Izjave samo na talijanskom!? 'Niti kao igrač niti kao trener nisam doživio ovakvo suđenje'

Situacija s kraja utakmice? Nikad neću dopustiti da netko napada moje igrače!, rekao je talijanski strateg na klupi Istre nakon okršaja s Nenadom Bjelicom i njegovim stožerom
Vidi originalni članak

Kaotična utakmica između Istre i Dinama završila je 2-2. Sudar 10. kola HNL-a donio je pregršt uzbuđenja, oštrog i tvrdog nogometa, crvenih kartona pa i sukoba Nenada Bjelice i igrača Istre na kraju.

Sudac Dario Bel imao je zaista puno posla, podijelio je čak devet žutih kartona, jedan crveni igraču, dva crvena Istrinoj klupi, propustio svirati neke odluke pa kompenzirao na drugačije načine (poput prekršaja Torrentea zbog kojeg je Paolo Tramezzani podivljao).

Statistika Istra - Dinamo

Trener Istre bio je i dio koškanja na kraju utakmice, no s Bjelicom se zagrlio i sve je završilo u mirnom tonu.

Pa je na konferenciji za medije fokus bio na utakmici i - suđenju. No, cijela konferencija Istrinog trenera održana je na talijanskom jeziku, bez prevođenja!? Razumijemo da je talijanski široko rasprostranjen jezik na najvećem hrvatskom poluotoku, ali...

- Suđenje? To nikad ne komentiram, ali moram priznati kako ovako nešto nikad nisam vidio ni u svojoj igračkoj ni u trenerskoj karijeri. Moji igrači za današnji nastup nisu zaslužili tri, već šest bodova - poručio je Tramezzani pa dodao:

- Situacija s kraja utakmice? Nikad neću dopustiti da netko napada moje igrače! Prezadovoljan sam nastupom svoje momčadi, neki od njih danas su odigrali fenomenalno.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • RedDoor 20.10.2024.

    Ovo je bilo teško za gledati izgleda. Je li Istra zakinuta za čisti jedanaesterac, jesu li izgleda neki igrači Dinama trebali dobiti drugi žuti? Nakon ovog danas sudac bi trebao izgleda do kraja sezone suditi drugu ligu. I koliko izgleda prekršaja može napraviti Mišić? Do kraja sezone najbolje izgleda strani suci. Pretužno.

  • KEŠŠ 20.10.2024.

    Bjelica je kriv sto u poluvremenu nije naredio igračima da igraju na nož...baš bi bilo zanimljivo kuda bi to odvelo utakmicu..u prekid....tuču ili pobjedu. Jedino znam da bi bilo par crvenih ali tako se treba igrati kad te protivnik gazi i stalno protestira..a trener Ustre je cirkusant..da je Bel pravi sudac a nije već je Tramezani trenao imati crveni u 24 minuti...

  • Pra&vica 19.10.2024.

    Najprije bi ovaj lik morao nauciti par rijeci od naroda zemlje u kojoj radi i na taj nacin pokazati malo postovanja prvenstveno prema tom istom narodu i zemlji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare