To je to što me zanima!

Izbornik Walesa bio je pred otkazom uoči Hrvatske, a sad ga slave: 'Preponosan sam!'

Dečki su dali sve od sebe, njihov stav je na pripremama bio nevjerojatan. Volio bih da ste to vidjeli. Sve je u redu, ne mogu ih dovoljno nahvaliti, rekao je Rob Page
Vidi originalni članak

Ogroman pritisak bio je na izborniku Walesa Robu Pageu uoči utakmice protiv Hrvatske. Javnost ga je već označila bivšim u slučaju poraza od 'vatrenih', ali uspio je opet zaustaviti brončane iz Katra. Nakon remija na Poljudu, sada je uzeo puni plijen.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Wales je slavio protiv Hrvatske (2-1), ostao u igri za plasma na Euro i preskočio nas na tablici pa preuzeo drugo mjesto. Junak večeri bio je Harry Wilson koji je zabio dva gola.

- Dali smo sve od sebe od prve do 95. minute. Uz pomoć navijača, zajedno smo imali veliku večer. Dečki su dali sve od sebe, njihov stav je na pripremama bio nevjerojatan. Volio bih da ste to vidjeli. Sve je u redu, ne mogu ih dovoljno nahvaliti. Mislim da ih sedam ne igra u početnim postavama u klubovima, no drugačije igraju za Wales. Igraju i uživaju - rekao je Page.

Iz njega su isijavali ponos i sreća.

- Ne mogu se više ponositi njima. Djela znače više od riječi. Dosta mi je razgovora o mojoj budućnosti. Idemo pričati o igračima i njihovim nastupima. Emotivan sam jer sam tako ponosan na njih. Zaslužuju sve pohvale. Jedva čekamo okupiti se za iduću utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dalmatinac1911th 16.10.2023.

    Ajde Velšani, lako vam je igrat kada je "biser" Dalić potjerao Livaju.

  • milky 16.10.2023.

    sta ste se narogusili, pa nek slave imaju i sta, prvi put su nas dobili kuci 🤣 mora se i to jednon dogoditi, samo sta se nama to dogada kad ne treba🤣

  • miomirović 16.10.2023.

    Bravo legendo,naši su luzeri

Komentiraj...
Vidi sve komentare