To je to što me zanima!

Izbornik Italije objavio popis: Evo tko prijeti Hrvatskoj na Euru

Luciano Spalletti, izbornik Italije, imenovao je 26 nogometaša koje će voditi na Euru u Njemačkoj. Italija se nalazi u "skupini smrti" s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom
Vidi originalni članak

Izbornik talijanske nogometne reprezentacije Luciano Spalletti u četvrtak je odredio 26 nogometaša koji će Italiju predstavljati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, gdje će branitelji naslova osvojenog prije tri godine u Londonu, u grupnoj fazi natjecanja igrati u skupini s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Spallettijevom popisu putnika za Njemačku našli su se vratari Gianluigi Donnarumma (Paris Saint-Germain), Alex Meret (Napoli) i Guglielmo Vicario (Tottenham Hotspur).

Za mjesta u obrani će konkurirati Alessandro Bastoni (Inter), Raoul Bellanova (Torino), Alessandro Buongiorno (Torino), Riccardo Calafiori (Bologna), Andrea Cambiaso (Juventus), Matteo Darmian (Inter), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Federico Dimarco (Inter), Federico Gatti (Juventus) i Gianluca Mancini (Roma).

NAVEO RAZLOGE Bivši kapetan Srbije odao je priznanje Hrvatskoj: 'Treba biti realan, zaslužuju biti tu...'

Pozicije u veznom redu će popunjavati Nicolo Barella (Inter), Bryan Cristante (Roma), Nicolo Fagioli (Juventus), Michael Folorunsho (Hellas Verona), Davide Frattesi (Inter), Jorginho (Arsenal) i Lorenzo Pellegrini (Roma).

Za postizanje pogodaka će biti zaduženi Federico Chiesa (Juventus), Stephan El Shaarawy (Roma), Giacomo Raspadori (Napoli), Mateo Retegui (Genoa), Gianluca Scamacca (Atalanta) i Mattia Zaccagni (Lazio).

PRIJATELJSKI SUSRETI Srbi izgubili kod Austrije, Italija i Turska remizirali su bez golova

Italija će natup na prvenstvu otvoriti protiv reprezentacije Albanije u subotu, 15. lipnja (21 sat), u Dortmundu. Drugi suparnik će im biti Španjolska, 20. lipnja (21 sat) u Gelsenkirchenu, a 24. lipnja (21 sat) u Leipzigu Spallettijeve izabranike čeka obračun s Hrvatskom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kojiznam 07.06.2024.

    pazi da to ne skupe vatreni 😀

  • kojiznam 07.06.2024.

    jos bolji Livadici to je naveva prijetnja 😀

  • eugen123 06.06.2024.

    to Pašalic riješava lagano a da ne pricamo o Pjaci i Majeru. AJMOOOOOOOO

Komentiraj...
Vidi sve komentare