To je to što me zanima!

Ivković o Jošku: 'Igrač svjetske kvalitete, ne smije se zaigrati'

Govor tijela odgovara mu poziciji beka, a on je najbolji lijevi bek kojeg imamo na popisu, problem je što nismo uigrani. On je svjetske kvalitete, ali ne smije se zaigrati i zaboraviti u važnim utakmicama, kaže Ivković
Vidi originalni članak

Stavljanjem Gvardiola na beka izgubili smo igrača koji je u Katru bio najbolji na svijetu u obrani. Stavili smo ga da bude prosječan bek pa nismo dobili obranu ni beka, započeo je HRT-ov stručnjak Tomislav Ivković u rekapitulaciji utakmice Hrvatske i Italije (1-1) koja je na minimum srozala šanse "vatrenih" za prolazak u nokaut fazu Europskog prvenstva. 

REPORTAŽA IZ NOVIGRADA U Joškovu omiljenom kafiću: 'Gvardiol se tu opušta uz pivo. A da je ostao, išao bi na ribe...'

Prvu je utakmicu protiv Španjolske (3-0) Gvardiol započeo na beku, a zatim je protiv Albanije igrao stopera, da bi protiv Italije ponovno bio bek (1-1). 

POGLEDAJTE VIDEO: Modrića dirnuo talijanski novinar

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ima milijun problema na stopera, a igrao je stalno na lijevoj strani stopera ili beka. Govor tijela odgovara mu poziciji beka, a mislim i da je on najbolji lijevi bek kojeg imamo na popisu, problem je što nismo uigrani. On je igrač svjetske kvalitete, ali ne smije se zaigrati i zaboraviti u važnim utakmicama - objasnio je Ivković pa poentirao:

- Mora pogledati greške, zapitati se zašto je izgubio loptu i nije stajao gdje je trebao. Može zahvaliti dragom Bogu da ima čovjeka koji će to napraviti i pomoći mu da bude još bolji u karijeri - zaključio je Ivković.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • netko91 spreman 26.06.2024.

    Ivkoviću, ti nikada nisi bio golman svjetske klase, zato si se i zaigrao puno puta kao da si u vrtiću!

  • fudooo 25.06.2024.

    e moj Ivkoviću da ti znaš bio bi trener!!! ande ne laprdaj bogatiiii!!!!

  • Mr.Rager 25.06.2024.

    Ej Fabo, nije problem editirat tekst nakon kaj te komentatori prozovu da izokreces izjave, iz tebi poznatih razloga, al brisanje komentara u kojima te se proziva samo dokazuje tvoju stručnost. Bokić

Komentiraj...
Vidi sve komentare