To je to što me zanima!

Ivković: Bjelica je opet ostavio momčad, ne smije to više raditi!

Dvije pogreške ostavile su me u nevjerici. Bernauer je počinio apsolutno nekontrolirani start, ne mogu vjerovati da je ovako izgubio koncentraciju na kraju utakmice, komentirao je Samovojska
Vidi originalni članak

Dinamo je u drugom kolu Lige prvaka osvojio bod protiv Monaca nakon sjajne utakmice "modrih" koja je završila 2-2. Individualne pogreške vratile su Monaco u utakmicu nakon golova Petra Sučića i Martina Baturine, ali je zagrebačka momčad osvojila prvi bod u ovogodišnjem izdanju LP-a.

Tomislav Ivković komentirao je utakmicu za HRT, a istaknuo je kako je Baturina već prerastao hrvatski nogomet.

- Veliki bod za Monaco i velika nesreća Dinama. Dinamo je ovako  dobro odigrao nakon svih nedavnih događaja, ali je svojim pogreškama vratio Monaco u utakmicu. 'Modri' su imali sve, pokazali su karakter i zajedništvo, Monacu dali tek jednu šansu. Branio sam Baturinu nakon kritika u Munchenu, ali danas je pokazao kako je dimenzija za puno više od HNL-a. Jedan igrač ne može sam, treba mu pomoć ostale desetorice. Ne bih nikad vadio Baturinu iz igre, pa ni tada! A moram pohvaliti i Ademija, koji je odigrao svoje najbolje poluvrijeme u zadnjih pet godina. Ovo je bio onaj stari Ademi.

Komentirao je i pogrešku Ivana Nevistića, koji se zabio u Bernaeura kod prvog gola Monaca i zatim izgubio balans. Nevistić je ranije u prvom dijelu nevjerojatnom obranom spasio Dinamo pri rezultatu od 0-0.

- To je golmanski život, napravio je veliku pogrešku i njegove velike obrane su pale u zaborav. Naglasit ću ipak da je Bjeličin govor tijela usmjerio momčad u pravi smjer, igrači su ga prihvatili, uvjerio ih je da mogu pobijediti. Zato su tako dobro ušli u utakmicu. Nažalost, greške se događaju, Nevistić nije jedini, ni Bernauer, ali nažalost njihove pogreške dogodile su se kada je Dinamo zaslužio bolje.

'Bjelica ne smije tako!'

Za kraj je Ivković uputio kritiku Nenadu Bjelici, koji je dobio drugi žuti karton u sudačkoj nadoknadi i propustit će iduću utakmicu protiv RB Salzburga.

- Znamo da je on trener od emocija, ali Bjelici se to ne smije događati, ponovno je ostavio momčad na cjedilu. Drugačije bi se pričalo da je Dinamo izgubio...



Anton Samovojska također je komentirao utakmicu za HRT, a rekao je kako je Dinamov pad u drugom dijelu bio očekivan.

- Dinamov pad morao se očekivati, nisam očekivao da 'modri' mogu odigrati takvo prvo poluvrijeme s fizičke strane. Dinamo je odigrao odličnu utakmicu, ali su se onda dogodile dvije pogreške koje su me ostavile u nevjerici. Bernauer je počinio apsolutno nekontrolirani start, ne mogu vjerovati da je ovako izgubio koncentraciju na kraju utakmice. 

Pohvalio je Dinamo i Nenada Bjelicu koji je podigao momčad.

- Dinamo je taj koji se nametnuo. Igrao je nogomet i tražio pobjedu. Nitko nije vjerovao Bjelici i igračima kada su najavili pobjedu,  ali sat vremena igrali su izvanredan, savršen nogomet,

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KEŠŠ 03.10.2024.

    Velika je šteta da Bjelice neće biti na klupi sa Salzburgom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare