To je to što me zanima!

Ivica ostao bez Globusa: Zbog kiše otkazan superveleslalom!

Zbog topljenja snijega i kiše organizatori utrka u Lenzerheideu su otkazali današnje utrke superveleslaloma. Osvajač Malog globusa u super-G-ju tako je Didier Cuche
Vidi originalni članak

Organizatori utrka u Lenzerheideu otkazali su današnje utrke superveleslaloma. Zbog kiše i loše prognoze vremena za ostatak dana organizatori su se odlučili iz sigurnosnih razloga otkazati današnju mušku i žensku utrku superveleslaloma i proglasiti osvajače Malih kristalnih globusa na temelju dosadašnjih bodova. Ivica Kostelić tako će ostati bez Globusa u toj disciplini. U poretku super G-ja najbolji skijaš svijeta je treći iza Georga Streitbergera i osvjača spustaškog naslova Didiera Cuchea koji sada ima dva Mala globusa.

Ceremonija dodjele Globusa održat će se u petak nakon utrka, a Ivica je uz osvojeni Veliki i Mali u kombinaciji u borbi i za slalomsku pobjedu. U petak su na rasporedu dvije utrke, po dvije vožnje muškog veleslaloma te ženskog slaloma. Ivica je u veleslalom trenutačno 11. i još je upitno hoće li skijati sutra. Vrijeme ni za sutrašnju utrku neće biti najbolje, no organizatori uvjeravaju da će dati sve od sebe da se održe i te posljednje utrke ove skijaške sezone.

Super-G, konačni poredak:

1. Didier Cuche 291

2. Georg Streitberger 227

3. Ivica Kostelić 223

Idi na 24sata

Komentari 11

  • slay22 17.03.2011.

    Da bar i slalom otkažu.

  • nenode23 17.03.2011.

    Neka i u nedelju pada kiša, pa nek otkažu slalom! :D

  • Madridista007 17.03.2011.

    Nema veze ja sam svejedno ponosan na našeg Iveka :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare