To je to što me zanima!

Ivano Balić: Ne bih mogao prvenstvo gledati s tribina

Većina pitanja za Ivana Balića odnosila su se na njegovu tjelesnu pripremu, no naš ponajbolji igrač nije bio raspoložen za takav razgovor
Vidi originalni članak

Vidjet ćemo, imamo deset utakmica u 15 dana, rekao je Balić, a na pitanje hoćemo li igrati svih 10 odgovorio:
- Naravno, zar sumnjate. Nadam se samo da će me izbornik staviti u momčad, inače bih završio u 'ludari'. Ne bih imao snage gledati prvenstvo s tribina - iskreno je priznao Balić.
To što se SP igra u Splitu nije dodatni motiv za organizatora naše igre.
- Drago mi je da se igra u Splitu, no meni je čast igrati za Hrvatsku i potpuno mi je svejedno gdje, igrao bih  i da je prvenstvo u Tadžikistanu - našalio se Balić, koji je spremno pozirao zajedno s brojnim zgodnim hostesama.
Za dobro raspoloženje tijekom konferencije za novinare, na kojoj su potpise sponzorskih ugovora stavili predstavnici HRS-a i Bavarije, bili su zaduženi igrači. Pljeskom i skandiranjem natjerali su predsjednika Saveza Sandija Šolu i predsjednika uprave Bavarije Nikolu Sulića da nazdrave pivom, a kad su se ova dvojica odvažili, dvoranom se zaorilo: "Na eks, na eks".  Nije im preostalo ništa drugo nego udovoljiti zahtjevima igrača premda ih je izbornik Červar pokušao neuspješno primiriti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • aelis 16.01.2009.

    Dečki uz vas smo svi! Samo khm, khm jel može jedno malo na pitanje? Na što se GRIJU te dvorane? Pitam, čisto onako....

  • RastaManFan 15.01.2009.

    ajmo pakleni na 1 mjesto...mozete vi to...sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare