To je to što me zanima!

Ivan Rakitić objavom zaludio hajdukovce! Gdje to putuje?

Ivan Rakitić ovog ljeta dugo se povezivao s Hajdukom, s klubom je sve dogovorio, ali postizanje konačnog dogovora kočio je Al-Shabab s kojim mora raskinuti ugovor
Vidi originalni članak

Hajduk je i dalje u iščekivanju dolaska Ivana Rakitića (35), a njegova posljednja objava na društvenim mrežama naznačila je kako bi čekanju mogao doći kraj. 

POGLEDATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legendarni "vatreni" na svom Instagram profilu objavio je video u kojem snima pločnik šeće s koferima. Dodao je i dva emotikona i tri upitnika, što je samo dodatno probudilo sumnje kako je na putu za Split. Raketa je već sve usmeno dogovorio s "bijelima", a čeka se samo razrješenje njegove situacije u Saudijskoj Arabiji. Ipak, kako doznajemo, još nije došao taj trenutak. Rakitić putuje, ali ne u Split. 

U Al-Shababu bivši hrvatski reprezentativac ima godišnja primanja veća od 15 milijuna eura, a spreman je odreći se pozamašnog iznosa kako bi došao u Split. Dok je dogovarao raskid ugovor s Al-Shababom, Ivan se spremao u Sevilli. 

Uz njega, Hajduk se ovog ljeta povezivao s Edinom Džekom (38). BiH reprezentativac imao je priliku na ovim pripremama i zaigrati protiv Hajduka, a navijači nisu propustili posebno ga pozdraviti

Idi na 24sata

Komentari 55

  • škorpion1980 13.07.2024.

    Nesto se pita i Raschel

  • podučavamBudale 13.07.2024.

    Ne zanimaju nas nogometaši. Pišite o drugim sportovima.

  • HRFiume 13.07.2024.

    jel' to ona protugradna Raketa, koju će ispaliti dečki iz DP-a?

Komentiraj...
Vidi sve komentare