To je to što me zanima!

Ivan Perišić ostao u Splitu zato što je Gattuso bio nezadovoljan njegovim govorom tijela?

Perišić navodno nije ispao iz sastava Hajduka zbog nediscipline na treningu, već je Gattuso bio nezadovoljan govorom tijela kojeg je legendarni "vatreni" imao na treningu
Vidi originalni članak

Danas je važna utakmica i ne pada mi napamet remetit momcima i klubu mir tako da skrećem pažnju na sebe, rekao je Ivan Perišić (35) nakon što ga je Gennaro Gattuso odstranio iz sastava Hajduka za drugo kolo HNL-a protiv Lokomotive.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šokantno je odjeknula vijest da Perišić zbog navodne nediscipline i verbalnog sukoba neće konkurirati za utakmicu, a Dalmatinski portal tvrdi kako "slučaj Perišić" zapravo nije toliko ozbiljan kao što se čini.

DILEMA MEĐU NAVIJAČIMA Navijači Hajduka podijeljeni oko 'slučaja Perišić': 'Trenerova uvijek mora biti posljednja'

Perišić navodno nije ispao iz sastava Hajduka zbog nediscipline na treningu, već je Gattuso bio nezadovoljan govorom tijela kojeg je legendarni "vatreni" imao na treningu.

Tome je uslijedio razgovor između Gattusa i Perišića nakon kojeg je Talijan odlučio ostaviti u Splitu dok je momčad na gostovanju u Zagrebu. Isti izvor ističe kako nije bilo sukoba na treningu između Gattusa i Perišića i kako bi cijela priča uskoro mogla biti iza njih.

BURNO NA POLJUDU Ivan Perišić oglasio se nakon što ga je Gattuso izbacio iz momčadi. Objavio dvije rečenice

Perišić je nastupio u sve četiri dosadašnje utakmice Hajduka u ovoj sezoni, ali je u tri navrata ušao s klupe. Protiv Ružomberoka u Slovačkoj (0:0) odigrao je zadnjih pola sata. U ugovoru mu stoji da može otići s Poljuda ako netko u periodu od 29. kolovoza do kraja prijelaznog roka za njega ponudi tek 200.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Jopazg 11.08.2024.

    Govor tjela😂

  • Pobotchnick Leeyoobo 11.08.2024.

    Govor tijela pokazuje da mu inteligencija nije jača strana. Nije u redu da zbog toga ne smije igrati. Onda ne trebaju igrati ni Livaja, Šarlija, Capan, Krovinović... Kalinić ne bi smio biti tehnički, Genaro trener, a ni Bilić predsjednik. Svima njima govor tijela pokazuje istu stvar.

  • Batina iz raja 11.08.2024.

    Trener je u pravu, da je on igdje mogao nikad u Hajduku meni dosao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare