To je to što me zanima!

Ivan Jurić: Volim Genovu, a staru jezgru obožavam

Vezni igrač hrvatske reprezentacije Ivan Jurić u razgovoru za službene stranice kluba otkrio je koliko voli Genovu i život u tom lijepom gradu
Vidi originalni članak

Službena stranica FC Genoe predstavila je hrvatskog nogometaša Ivana Jurića kao zaljubljenika u povijesnu jezgru grada na obali Ligurijskog mora.
“Ivan jedva čeka pokupiti obitelj nakon treninga i zaputiti se u središte staroga grada”, stoji u tekstu.
- Pivica na terasi nekog od pubova na Piazzi delle Erbe, boravak među mladim ljudima, osluškivanje pulsa grada..., to mi je najveće zadovoljstvo. Obožavam taj dio grada, toliko sam toga u njemu otkrio - ispričao je hrvatski nogometaš, obožavan od navijača kluba zbog požrtvovne igre.
U subotu je tako od jednog navijača na poklon dobio piratsku zastavu. Zapravo je na njoj bio Jack Sparrow, fiktivni junak u dječjim romanima i u filmskom blockbusteru, čiji je lik u "Piratima s Kariba" utjelovio Johnny Depp. Domišljati je navijač umjesto Deppova na zastavu samo smjestio Jurićevo lice.
- Spektakularno, sada se kod kuće mogu igrati gusara! - izjavio je Jurić, koji je na zastavi pod punom piratskom spremom: s mačem u koricama i maramom preko lica!
“Ivan Grozni, Ivan Pirat i Ratnik”, opisali su simbolično Bilićeva 34-godišnjeg reprezentativca na službenoj internet-stranici kluba.
- Trčim neprestano, na svakoj utakmici, na svakom treningu. Volim napadati, biti agresivan, pritiskati suparničke veznjake. Znam da to činim dobro, i trener to od mene redovito traži - rekao je veznjak četvrtoplasiranog kluba Serije A otkrivši još jednu crtu svog karaktera:
- U komunikaciji sam otvoren i izravan. Volim stvari zvati pravim imenom, onakvima kakve jesu!
O plasmanu u Ligu prvaka igrači Genoe i dalje sanjaju. Sedam kola prije kraja pred petoplasiranom Fiorentinom bježe dva boda:
- Vjerujemo u to sve više i više. Na kraju će odgovor dati nogometni teren!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • majmun66 16.04.2009.

    Genoa je krasan klub,navijači su im svjetski

Komentiraj...
Vidi sve komentare