To je to što me zanima!

Ivan Jurić: Robert Kovač ipak je pretjerao u reakciji!

Rekao sam da sam limitiran i ne treba me zbog toga prozivati, kaže hrvatski reprezentativac koji je protiv Ukrajine odigrao vrlo slabu utakmicu
Vidi originalni članak

Ne znam zašto se oko moje izjave diglo toliko prašine. I dalje mislim da postoje sjajni, dobri i limitirani igrači, a ja zbog svojih godina spadam u skupinu limitiranih igrača, počeo je razgovor Ivan Jurić.
Na veznjaka Genoe zbog izjava o suigračima iz reprezentacije obrušio se kapetan Robert Kovač. Branič Dinama izjavio je kako nikad u karijeri nije susreo igrača koji tako govori o reprezentaciji.
- Robert je možda malo pretjerao u reakciji. Ja sam rekao ono što mislim i ne treba me zbog toga prozivati. Nisam htio nikog uvrijediti - kazao je 33-godišnji Jurić.
Baš su Splićanina nakon remija protiv Ukrajine u Maksimiru svi proglasili glavnim krivcem. Jurića je zbog loše igre Bilić zamijenio u poluvremenu, ali Ivan smatra kako nije podbacio samo on već čitava momčad.
- U prvih 60 minuta nismo imali raspoloženog igrača. Ja sam odigrao loše i od toga ne bježim, ali nisam bio jedini. Cijela je momčad podbacila - rekao je veznjak Genoe.
Iako još vjeruje da je limitiran igrač, Ivan će se odazvati na idući Bilićev poziv u reprezentaciju. Naravno, ako ga nakon svega dobije.
Suigrači nisu zadovoljni Jurićevom igrom i ponašanjem, a to bi moglo ponukati i izbornika Bilića da više u reprezentaciju ne zove igrača koji za sebe tvrdi da nije klasa koja je potrebna Hrvatskoj.
Ipak Jurić smatra da je Bilić čovjek koji ne može pasti ni pod čiji utjecaj i da će samo on odlučiti o tome tko će u nastavku kvalifikacija nositi dres “kockastih”.
- Slaven je sjajan momak i poštovat ću njegovu odluku. Spreman sam još pomoći reprezentaciji i još vjerujem da se možemo plasirati na SP. I Rusiju su u kvalifikacijama za Euro svi bili otpisali - dodao je Jurić.

KAKO JE JURIĆ IZAZVAO NEMIR U SVLAČIONICI
1) Uoči utakmice protiv Ukrajine Ivan Jurić izjavio je kako mu nije jasno zbog čega ga je Bilić pozvao u reprezentaciju jer se on smatra limitiranim igračem.
2) Kapetan reprezentacije Robert Kovač prozvao je veznjaka Genoe zbog izjava o suigračima i reprezentaciji. Kovač kaže kako to nije doživio u karijeri.
3) Jurić nije promijenio mišljenje. Još vjeruje da je limitiran igrač. Smatra da je kapetan Kovač ipak malo pretjerao u izjavama i komentarima.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • matasasabljaki 09.06.2009.

    Ljudi moji...samo jedna riječ: HRVATSKA!!!! I ništa više nije potrebno bio ti supermen ili Jurić dat ćeš srce za reprezentaciju a ne se žaliti i pričati gluposti jer ...ko je god u sportu zna šta znači psiha i kolko ona igra ulogu..Kako bi vama bilo da igrate važnu utakmicu i dođe jedan igrač i kaže da je limitiran...pa bem ti ...šuti i daj sve od sebe!!!!!!!!!

  • Bole top 09.06.2009.

    sad sam pak iznenaden mislio sam da ce mi komentar biti na samom dnu,ali prevario sam se :)

  • diehard911 08.06.2009.

    a sto se nitko nije bunio kad je niko kovac reka da hrvati u dijspori vole vise hrvatsku od nas u hrvatskoj... ma juric je legenda nije brate za igrat u reprezentaciji al bar kaze sto misli i ne mulja i DA jako smo limitirani da nismo imali bi igrace u unitedu, realu, barci, liverpoolu, interu i drugim velikanima... a kovaci mogu biti sritni sto su uopce napravili ovakvu karijeru s obzirom na kvalitetu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare