To je to što me zanima!

Ivan Jurić potukao se s igračem nakon debakla Rome u Firenci?!

Totalni kolaps Rome. Hrvatski trener suočen je s velikom prijetnjom otkaza. Drugačiji ishod nije moguć kad se pogleda na kojoj je poziciji Roma u Italiji i Europi, navodi Gazzetta dello Sport
Vidi originalni članak

Najčitaniji sportski list u Italiji, Gazzetta dello Sport, poraz Rome pod vodstvom Ivana Jurića (49) protiv Fiorentine rezultatom 5-1 nazvao je "pokoljem". List također navodi kako će hrvatski stručnjak teško preživjeti takav debakl te da bi svakog dana mogla stići objava kako je Jurić bivši. Bio bi to ekspresan otkaz jer je Jurić u Romi tek mjesec dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Totalni kolaps Rome. Hrvatski trener suočen je s velikom prijetnjom otkaza. Drugačiji ishod nije moguć kad se pogleda na kojoj je poziciji Roma u Italiji i Europi. Nije slučajnost da je avion vlasnika kluba, Friedkina, u New Yorku. Tamo je i Daniele De Rossi, još uvijek pod ugovorom s Romom, na odmoru. U pozadini se spominje i ime Claudia Ranierija. Navijači bi lakše prihvatili omiljenog trenera", piše Gazzetta.

PETARDA U MREŽI Debakl Jurićeve Rome protiv Fiorentine. Hrvatu prijeti otkaz!

Već po dolasku Jurić se suočio s velikim problemima, nakon poraza od Elfsborga počele su kružiti glasine kako on nema budućnost u "vučici" te da su čelnici kluba spremni vratiti bivšeg trenera Danielea De Rossija (41).

POGLEDAJTE SAŽETAK VIDEO Festival golova u 'derbiju Italije'! Ovakvu ludnicu od 8 komada Italija dugo ne pamti

Drugi talijanski list, Corriere dello Sport, piše da je nakon debakla eskalirao sukob između Jurića i Gianluce Mancinija (28), koji su se fizički obračunali pred nekoliko svjedoka. Jurić je braniča izvadio iz igre na poluvremenu, što se igraču nije svidjelo. Prvo je započela svađa, a potom je došlo i do fizičkog sukoba. Da situacija nije dobra, Corriere potvrđuje činjenicom da se Mancini nije vratio ni pogledati drugo poluvrijeme, kao ni njegov najbolji prijatelj Angelino, kojeg je Jurić zamijenio već nakon 32 minute.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Palmanova 28.10.2024.

    Spominju se Montella,Ranieri,Terzic,opet DDR i Mancini.ako vec Jurica izbace onda je Mancini najbolje rjesenje,jedini "problem" je financijske prirode prema Saudi Arapima.nije problem,neka odrese kesu

  • domba18 28.10.2024.

    Koja je svrha postojanja kluba kao Roma ? totalni raspad od ekipe .

  • PešekanRI 28.10.2024.

    Netko će njega prebit kad tad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare