To je to što me zanima!

'Hvala za 9-2': Ispred stadiona Bayerna transparent koji je podsjetio na Dinamov debakl

Danke fur 9:2" (hvala za 9:2), pisalo je na transparentu s kojim su ispred Allianz Arene pozirala četvorica muškaraca
Vidi originalni članak

Bayern je u derbiju Bundeslige na Allianz Areni ugostio Bayer iz Leverkusena (1-1), a uoči utakmice je ispred stadiona osvanuo transparent koji je podsjetio na susret prije desetak dana kada je njemački velikan razbio Dinamo (9-2) u prvom kolu Lige prvaka. Sergej Jakirović je nakon minhenske katastrofe dobio otkaz, a naslijedio ga je Nenad Bjelica.

Četvorica muškaraca pozirala su s transparentom, piše Dalmatinski portal, a u rukama su držali šal, grb Dalmacije i prekriženi HNS-ov grb.

- Danke fur 9:2" (hvala za 9:2) - pisalo je na transparentu. 

Prošlo je desetak dana, ali teško će se skoro zaboraviti ova Dinamova katastrofa koja je koštala posla Sergeja Jakirovića. Jedan je to od najtežih poraza općenito u povijesti Lige prvaka, ali 'modri' žele u nastavku natjecanja pokazati da je to bila samo jedna katastrofalna noć. Na klupu se vratio Nenad Bjelica kako bi klub izbavio iz krize. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Mr. Pickles 29.09.2024.

    Jadnici s juga

  • komentator/Luka 28.09.2024.

    pa ustvari hvala i njima i slavenu jer je zbog tih sramota otišla ona neznalica sa klupe i vratio se bjelica

  • KoSi 28.09.2024.

    Tužno da se (valjda) Hrvati vesele kada hrvatski klub izgubi od bilo kojeg stranog kluba. Ja sam Dinamovac ali kada igra bilo koji hrvatski klub protiv stranog kluba - navijam za naše i to je valjda normalno za sve normalne navijače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare