To je to što me zanima!

Inter slavio nakon 28 dana...

Talijanski klub je u prošlom kolu izgubio gradski derbi od Milana (1-2), a prije toga odigrao 0-0 s Manchester Cityjem u Ligi prvaka i 1-1 s Monzom u prvenstvu. Ovo je "Nerazzurrima" prva pobjeda nakon 30. kolovoza
Vidi originalni članak

Nogometaši milanskog Intera su u susretu 6. kola Serie A kao gosti svladali Udinese sa 3-2 i tako prekinuli mini krizu od tri utakmice bez pobjede.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inter je poveo nakon samo 45 sekundi igre preko Frattesija (1.). Domaćima je nadu u pozitivan ishod nakratko vratio Kabasele (35.), no Lautaro (45+3., 47.) je sa svoja prva dva gola sezone, jednim na kraju prvog i jednim na početku drugog poluvremena odveo milanske "crno-plave" do nedostižne prednosti. Pred kraj utakmice Lucca (84.) je samo ublažio poraz domaćih.

HRVATI VANI Modriću 20 minuta u pobjedi, a Pašaliću poluvrijeme u porazu. Gvardiol i Kova prošli su u Kupu

Inter je u prošlom kolu izgubio gradski derbi od Milana (1-2), a prije toga odigrao 0-0 s Manchester Cityjem u Ligi prvaka i 1-1 s Monzom u prvenstvu. Ovo je "nerazzurrima" prva pobjeda nakon 30. kolovoza i Atalante (4-0). 

Inter sada ima 11 bodova, kao i njegov gradski rival Milan koji je 3-0 svladao Lecce, te Torino koji će u nedjelju ugostiti Lazio. Udinese je peti sa 10 bodova, koliko ima i četvrti Napoli.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare