To je to što me zanima!

Insajder otkrio Perišićevu želju, navijači zovu klubove: 'Platite!'

Situacija u kojoj je proslavljeni hrvatski reprezentativac nakon završetka prijelaznog roka ostao bez kluba zabavlja nogometnu javnost u Italiji, a Nicolo Schira potvrdio je kako igrač želi povratak na Čizmu
Vidi originalni članak

Ivan Perišić (35) pridružio se hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i tako barem ovaj tjedan ostao u momčadskom treningu tri tjedna nakon što su ga odstranili iz Hajduka zbog prepirke s trenerom Gennarom Gattusom, koji je javno obznanio kako ovaj želi napustiti klub, a onda i sporazumnog raskida ugovora godinu dana prije njegova isteka nakon što je istekao prijelazni rok u najjačim europskim ligama. Za to je Hajduku morao platiti 200.000 eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić o Perišiću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je Omišanin u petak bio blizu Coma, zapelo je u pregovorima nekoliko sati prije zaključenja mercata i cijeli je posao propao. Perišić i dalje može otići u novog prvoligaša koji trenira proslavljeni nogometaš Cesc Fabregas, ali čini se da je nakon svega povukao ručnu i da traži neki bolji klub u kojem bi mogao oživjeti karijeru godinu dana nakon teške ozljede koljena.

Ivan je i dalje zagrijan za povratak u Serie A, ligu u kojoj je briljirao u dresu Intera s 55 golova i 49 asistencija u 254 utakmice. Tu je ostavio i najveći trag u klupskoj karijeri osvojivši sva tri talijanska trofeja (u Bayernu je doduše 2020. objedinio tri trofeja uz Ligu prvaka).

Talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira objavio je u ponedjeljak nešto prije ponoći da bi se Perišić htio vratiti u Serie A, iz koje su se za njega zadnjih dana prijelaznog roka zanimali Genoa, Monza i Como. Ta je objava potaknula niz komentara u kojem ga navijači zovu u tamošnje klubove.

Najglasnije su pristalice Napolija, gdje radi njegov bivši trener iz Intera i Tottenhama Antonio Conte.

"Platite ga", piše jedan navijač koji je označio službeni Napolijev klupski profil u komentaru.

"Ne bih ga htio u Napoliju, star je", piše drugi.

Javili su se i navijači Lazija i Coma, dok je jedan ustvrdio:

"Bio bi savršen u napadu na bilo kojoj poziciji."

Idi na 24sata

Komentari 37

  • vitar.s.dinare 07.09.2024.

    Svi se tuku ,toliko o tome kako ga svi živi žele.

  • Dalmatinac1911th 05.09.2024.

    Perišić može samo otvoriti piceriju u Omišu

  • GeneralPraljakIX 04.09.2024.

    U interu i bayernu je bio jedan od najboljih krila na svijetu … strašan igrac , najbolji lažnjak ikada , nenormalna fizicka spremnost, igra s obe noge …. Za mene jedan od najboljih ikada u svom primeu🇭🇷✌️

Komentiraj...
Vidi sve komentare