To je to što me zanima!

Ikona je snimljena na Jadranu! Drogba uživa u Dubrovniku

Didier Drogba ponovno je posjetio jadransku obalu, a ovog puta zadržao se u Dubrovniku. Ondje je posjetio restoran, gdje se srdačno fotografirao s osobljem
Vidi originalni članak

Legendarni napadač Chelseaja Didier Drogba (46) ljetuje u Dubrovniku. Ondje je s obitelji, a posjetio je i restoran. Napadač je najdublji trag ostavio u Londonu, a u karijeri je igrao još u Le Mansu, Guingampu, Marseilleu, Shenhuau, Galatasarayu, Montrealu, Arizoni i Phoenixu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Bila nam je čast pozdraviti legendarnog Didiera Drogbu i njegovu prekrasnu obitelj! Njegova prisutnost bila je jednako inspirativna kao i njegova nevjerojatna karijera na nogometnom terenu. Od vođenja Chelseaja do nebrojenih pobjeda do njegovog humanitarnog rada izvan terena, Didier je prava ikona," piše ispod fotografije su na Facebook profilu Proto Dubrovnik.

LEGENDARNI NAPADAČ Veliki Didier Drogba trenutno uživa s prijateljima na Korčuli

Nije prvi put da je Drogba posjetio Jadran. Prije tri godine bivši crnogorski nogometaš Niša Saveljić na Instagramu je objavio fotku s Drogbom na korčulanskoj plaži Stupa gdje bivši nogometaš Chelseaja uživa u društvu prijatelja. 

Bivši reprezentativac Obale Bjelokosti u karijeri je osvojio četiri Premiershipa, tri Liga kupa, četiri FA kupa, Ligu prvaka i još mnoge trofeje, a dva puta je proglašen i igračem godine Afrike.

VIDEO: U KREVETU S DRUGOM Pogledajte kako je Drogba u vjetar bacio 10 godina braka

Koliko umirovljeni napadač ima kultni status, dovoljno govori činjenica da je svojim utjecajem uspio zaustaviti rat u Obali Bjelokosti. Naime, 2006. godine bjesnio je građanski rat u državi, a kada se reprezentacija kvalificirala na Svjetsko prvenstvo, Drogba se obratio naciji i zamolio zaraćene strane da spuste oružje. Već sutradan rat je bio prekinut.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nikolalaaa 19.08.2024.

    Pola covjek, pola zvijer ime mu je Didier.. koja je on igracina bio

  • AM13 19.08.2024.

    Drogba,vrime je!!!

  • 19.08.2024.

    Bio je i u Donjem Lapcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare