To je to što me zanima!

Igrači odabrali F. Magatha i E. Džeku za najbolje u ligi

U izboru 264 profesionalna igrača iz 18 momčadi Bundeslige, za najboljeg igrača sezone je proglašen Edin Džeko, napadač Wolfsburga...
Vidi originalni članak

Jedina dvojba ovog izbora bila je, tko će biti bolji između dva napadača Wolfsburga, bosansko-hercegovački reprezentativac Džeko ili njegov partner u napadu prvaka Bundselige, Brazilac Grafite. Na kraju je slavio Džeko sa 25.8 posto glasova, dok je Grafite od kolega igrača dobio 22.3 posto glasova. Recimo, da su spomenuta dvojica bili i najbolji strijelci Bundeslige, pa je tako Grafite zabio 28, a Džeko 26 pogodaka. Treće mjesto je u izboru osvojio Brazilac Diego, dosadašnji igrač bremenskog Werdera, koji je već preselio u Juventus, dok je četvrti bio napadač Stuttgarta Mario Gomez, koji je odnedavno novi igrač Bayerna.
U kategoriji trenera najboljim je proglašen Felix Magath koji je Wolfsburgu donio prvi naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nixxx 02.06.2009.

    Svaka čast igračima, što jest, jest, jako su dobri, ali ja želim da se BIH uopće ne plasira na Svjetko prvenstvo. Sjetite se kada su nas Turci izbacili u četvrtfinalu Eura, tko se veselio i kako. I zašto bi onda mi navijali za to da se BIH plasira??? Ne može i gotovo.

  • arnes 02.06.2009.

    Hvala Bogu da neko navija i za komsije, svaka cast chevaper. I ja se slažem za finale Bosna - Hrvatska, pa nek penali odlučuju. A Dzeko i jeste najbolji samo iz jednog razloga. rijetko sam nalazio na bilo kojem forumu da je neko protiv njega.

  • chevaper 02.06.2009.

    ima da turcine nalupate 10 razlike radi onoga na eu i da bide finale SP hrv-bih

Komentiraj...
Vidi sve komentare