To je to što me zanima!

Igrač Varaždina opsovao i pljunuo skupljača lopti (14) na Poljudu?! Hajduk ga je prijavio

Igrač Varaždina navodno nije bio zadovoljan kako mu je dječak dodao loptu pa ga je pljunuo, svjedoci su to vidjeli, a sve su zabilježile i kamere na Poljudu
Vidi originalni članak

Hajduk je u nedjelju teškom mukom pobijedio Varaždin (2-1) u trećem kolu HNL-a, a jedna situacija s utakmice prošla je ispod radara. 

Splitski klub prijavio je gostujućeg nogometaša Juricu Poldrugača povjereniku Josipu Breznome i zatražio pokretanje disciplinskog postupka jer je, kako piše u prijavi, pljunuo i opsovao 14-godišnjeg skupljača lopti. Incident se navodno dogodio u 96. minuti, piše Dalmatinski portal.

U tim trenucima gosti su gubili 2-1 i jurili su po izjednačenje. Igrač Varaždina navodno nije bio zadovoljan što mu dječak nije odmmah dodao loptu dok se žurio izvesti korner, to ga je razljutilo pa je reagirao tako kako je reagirao, sramotno.

Svjedoci su to vidjeli, a navodno su sve zabilježile i kamere na Poljudu. Navedena situacija nije bila zabilježena u TV prijenosu.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • James Hetfield 23.08.2024.

    Već su magarci počeli izmišljat. Umjesto da se bave nogometom gdje su prazan skup oni stalno nešto izmišljaju. Ovo je tek početak.. kad se sjetim samo prošle sezone što se sve nije skuhalo u njihovim bolesnim glavama. Mrzitelji svega hrvatskog..

  • Dalmatinac1911th 23.08.2024.

    Je li mali istraumatiziran? Treba li mu liječnička pomoć?

  • Realan2024 22.08.2024.

    svaki euro koji se može od nekog izmusti dobro dođe

Komentiraj...
Vidi sve komentare