To je to što me zanima!

Igrač Hajduka postao je otac: 'Dobrodošla, djevojčice...'

Sahiti je u Hajduk stigao 2018. godine, a prije četiri godine upoznao je Splićanku Kim. Ne odvajaju se jedno od drugoga, kada god uhvate vremena, vole i otputovati, a sada će imati i novog člana za buduća putovanja
Vidi originalni članak

Emir Sahiti (25) posljednjih godina neizostavan je prvotimac Hajduka, ali na početku nove sezone daleko je od prave forme. Imao je i problema s disciplinom, zbog čega ga je Gennaro Gattuso izbacio iz momčadi na jednu utakmicu, ali sad je dočekao predivnu vijest koja bi ga mogla motivirati i za nogometne terene.

Nogometaš Hajduka postao je otac, objavio je na društvenim mrežama u sitnim noćnim satima. Njegova zaručnica Kim van den Berg rodila je djevojčicu.

- Dobrodošla, djevojčice - napisao je kosovski nogometaš. 

Sahiti je u Hajduk stigao 2018. godine, a prije četiri godine upoznao je Splićanku Kim. Ne odvajaju se jedno od drugoga, kada god uhvate vremena, vole i otputovati pa su tako bili u Dubaiju, Rimu i na Mallorci. Sada su za buduća putovanja dobili još jednog člana koji će unijeti veselju u njihovu malu obitelj.

Sahiti je jedan od igrača koji se najviše spominje u kontekstu odlazaka. I on je željan novih izazova nakon šest godina na Poljudu, no još nije stigla ponuda koja će zadovoljiti sportskog direktora Nikolu Kalinića.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Dinamo u 💙 13.08.2024.

    25 godina a vidi face, ko da ima 35 godina....šta uradi igranje u hajduku 😂😂

  • Ri-Fiume‐Hr 13.08.2024.

    klasično dalmatinsko prezime Van der Berg.....ccccc

  • lucky edy 13.08.2024.

    A gdje taj igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare