To je to što me zanima!

Ibrahimović se počastio s jurilicom od 900 tisuća eura. 'Zlatane, sretan ti rođendan'

Legendarni švedski nogometaš umirovio se prošle godine pa ubrzo nakon toga dobio funkciju savjetnika u Milanu. Na toj poziciji proslavio je danas 43. rođendan i odlučio se počastiti. Kupio je Ferrari SF90 Stradale
Vidi originalni članak

Ako ste vrhunski nogometaš ili ste bili, zaradili ste silne milijune, a povijest kaže da morate imati i vrhunski automobil. Ili točnije, automobile. Cristiano Ronaldo gomila ih kao autiće za igranje, ima ih preko 20, a na njih nije imun niti veliki Zlatan Ibrahimović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legendarni švedski nogometaš umirovio se prošle godine pa ubrzo nakon toga dobio funkciju savjetnika u Milanu. Na toj poziciji proslavio je danas 43. rođendan i odlučio se počastiti. Kupio je Ferrari SF90 Stradale.

- Sretan rođendan, Zlatane - napisao je osebujni Šveđanin pohvalivši se na društvenim mrežama. 

Riječ je o automobilu koji košta 900 tisuća eura bez dodatne opreme. Ima 786 konjskih snaga i za 1.9 sekundi postigne ubrzanje od 100 km/h.

Neće mu ovo biti prvi Ferrari u garaži. Prije pet godina je sam sebi za 38. rođendan kupio Monzu SP2. S njom je potegnuo i do Stockholma. 

- Ja nikada nisam oprao svoj auto, a posjedujem ga šest godina. Volim ih voziti, a ne ih uljepšavati i pokazivati se. Zato ni nemam puno automobila, što će mi - kazao je Zlatan jednom prilikom.

Ipak, nije baš da ih ima i malo. Posjeduje Porsche 918 Spyder, Ferrari Enzo, Audi S8, Maserati Gran Turismo, a kolekcija ne bi bila potpuna da tu nema jednog Lamborghinija. Njegovu čast brani Gallardo. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kid123 03.10.2024.

    Nezelim nikome zlo ali sa onom svijecom za Božić nikad mu necu oprostiti. Nadam se da ce mu svaka jurilica da izgori sutradan ujutro cim je kupi. 😉

  • Kegla💪🏻 03.10.2024.

    Mozes ti iz selendre,ali selendra ne oze iz tebe😂

  • POmaknut 03.10.2024.

    pa eto.....kad si takve pile kupuju praznoglavci koji po travi trče za loptom onda je ovaj svijet stvarno otišel u p.m.

Komentiraj...
Vidi sve komentare