To je to što me zanima!

Ibra primio nagradu pa ispalio: 'Ja sam najbolji svih vremena'

Zlatan Ibrahimović dobio je posebno priznanje švedskog saveza za sve što je dao reprezentaciji tijekom godina. Pred 46 956 gledatelja rekao je da mu u povijesti nema ravnog
Vidi originalni članak

U dresu Milana je završio karijeru pa preuzeo ulogu u vodstvu talijanskog velikana. Desna je ruka sportskom direktoru, a s Geoffreyjem Moncadom i Giorgiom Furlanijem radi punom parom kako bi s limitiranom budžetom kojim Milan raspolaže napravio što je više moguće. I dok se čeka ljetni prijelazni rok, Zlatan Ibrahimović (42) još uvijek bere plodove velebne karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Švedska je u subotu odigrala prijateljsku utakmicu sa Srbijom u Stockholmu i izgubila 3-0 pred 46 956 gledatelja, a uoči utakmice Ibrahimović je dobio posebnu nagradu i priznanje. Rekorder je po broju nastupa za švedsku nacionalnu reprezentaciju (122) za koju je zabio 62 gola, a prije početka odana mu je počast za sve što je pružio švedskoj vrsti.

On je, nimalo skromno, i sebi vrlo svojestveno potom ispalio:

- Prije 25 godina rekao sam da ću biti najbolji svih vremena i mnogi su se nasmijali. Dvadeset i pet godina kasnije mogu biti ovdje i reći da sam najbolji svih vremena - rekao je 42-godišnji bivši napadač.

Ibra je u karijeri nosio dresove Malmöa, Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a, Manchester Uniteda i Los Angeles Galaxyja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • purgersirokibrijeg 28.07.2024.

    Nije svaka sirovina sekundarna 🌻

  • Tomislav-81 10.06.2024.

    Hahaga udara s nogom kao malo djete😂😂😂

  • 10.06.2024.

    Gledao sam par njegovih intervjua i ostao sam malo iznenađen koliko je čovjek zapravo inteligentan...sve što je pričao i radio na terenu i van njega je ispada bilo dobro isplanirano...

Komentiraj...
Vidi sve komentare