To je to što me zanima!

Hvala ti, Domagoj! HNS se prije dvoboja s Poljskom zahvalio Vidi i uručio mu prigodan dar

Hrvatski stoper trenutačno igra za grčki AEK i ove je sezone nastupio sedam puta u svim natjecanjima. Ugovor s Grcima vrijedi mu do ljeta 2025., a prema Transfermarktu vrijedi 1.2 milijuna eura
Vidi originalni članak

Domagoj Vida (35) definitivno je zaslužio svoje mjesto među legendama hrvatske nogometne reprezentacije. Skupio je 105 nastupa i zabio četiri gola, a pamtimo njegove odlične izvedbe u paru s Dejanom Lovrenom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. Prije utakmice s Poljskom u Ligi nacija, HNS mu se na prigodan način zahvalio na doprinosu za reprezentaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uručili su mu poseban dres s brojem 105 na poleđini, što označava Vidin broj nastupa za Hrvatsku. Navijači su ga u njegovom Osijeku pozdravili velikim pljeskom, a Vida im se srdačno zahvalio. 

Hrvatski stoper trenutačno igra za grčki AEK i ove je sezone nastupio sedam puta u svim natjecanjima. Ugovor s Grcima vrijedi mu do ljeta 2025., a prema Transfermarktu vrijedi 1.2 milijuna eura. Legenda "vatrenih"!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • helidon 09.09.2024.

    Žalosno je to što je išao na Europsko prvenstvo i Nike dobio ni minute zbog Dalićevog promašaja zvanog Pongračić. Uspio Dalić sve Slavonce otjerati iz Reprezentacije

  • KešićIsBack 08.09.2024.

    On i Bjelica jedan pored drugog u loži .. nadamo se pozvani od novog vlasnika 💪

  • registracija05 08.09.2024.

    A Brozovic?

Komentiraj...
Vidi sve komentare