To je to što me zanima!

Velika gesta HSV-a! Vuškoviću novi ugovor uz važnu poruku: Čekamo kraj tvoje suspenzije...

Vušković i HSV dogovorili su i nastavak suradnje nakon što hrvatskom nogometašu istekne suspenzija. Tako Vušković ima osiguranu nogometnu budućnost od jeseni 2026. kada se vraća na travnjak
Vidi originalni članak

Mario Vušković (22) suspendiran je do 2024. i ne smije se baviti nogometom zbog pada na doping testu. Međunarodni sportski sud (CAS) u Lausannei donio je konačnu odluku prije dva tjedna, kojom je hrvatski stoper izbačen iz nogometa. Mnogi su se zapitali hoće li Vušković nastaviti profesionalnu karijeru, a novu potvrdu njegove namjere dobili smo u ponedjeljak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, HSV i Vušković sporazumno su raskinuli postojeći ugovor, koji vrijedi do ljeta 2025. godine, i dogovorili novi važeči ugovor od 2026. kada će se Vušković vratiti profesionalnom nogometu.

NAKON SUSPENZIJE FOTO Nogometna Europa ujedinjena u podršci Vuškoviću!

- Učinit ću sve što je u mojoj moći da se vratim bolji nego ikada. HSV je za mene mnogo više od poslodavca, što su pokazali kad su me suigrači iznenadno posjetili u Splitu - rekao je stoper prilikom potpisivanja novog ugovora.

Taj će ugovor imati brojne klauzule koje će biti vezane uz Vuškovićeve nastupe po povratku na teren. Ako se vrati na pravoj razini, Vušković će i zaraditi više novca...

- Mariju pružimo novu priliku. Znamo kako se teško vratiti profesionalnom nogometu nakon četiri godine suspenzije. Ali uvjereni smo da Mario ima potrebne vještine i duh kako bi se vratio, a mi smo spremni podržati ga na najbolji mogući način - rekao je član uprave Stefan Kuntz.

Iz HSV-a su u više navrata isticali kako stoje uz svojeg igrača te da su uvjereni u njegovu nevinost. Ovaj potez podsjeća na slučaj Arijana Ademija i Dinama.

NA UTAKMICI S OSIJEKOM FOTO Hajduk nije zaboravio Vuškovića: Igrači mu izrazili podršku posebnim majicama

Makedonski veznjak bio je suspendiran 2015., a Dinamo nije propustio podržati ga te je nastavio plaćati dok je održavao formu igrajući padel. Kasnije mu je klub produžio ugovor, što im je Ademi vratio na najbolji mogući način – godinama vjernosti i odanosti "modrima".

Idi na 24sata

Komentari 5

  • borna9860 11.09.2024.

    Dalmatinski junkie mos pod ruku sa pogbom i tonalijem

  • GeneralPraljakIX 09.09.2024.

    Nesto jako smrdi u ovom slucaju. Mislim da se odvija velika nepravda . Ljep gest HSVa . Sve najbolje za maria , jako talentiran igrac

  • duki1994 09.09.2024.

    očito i oni imaju prste u ovome čim mu daju novi ugovor da šuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare