To je to što me zanima!

Hrvatskoj sudi Rumunj koji je u veljači isključio Nenada Bjelicu

Istvan Kovacs (43) je rumunjski sudac mađarskog porijekla. Posljednji je europski susret vodio 21. veljače kad je Dinamo u uzvratnoj utakmici 1/16 finala Europske lige pobijedio Viktoriju Plzen 3-0
Vidi originalni članak

Bome, nagledat će se Istvan Kovacs hrvatskih ljepota. U srpnju prošle godine bio je u Splitu, vodio je utakmicu Hajduk - Slavia Sofija. Splićani su pobijedili 1-0, rumunjski Mađar je podijelio sedam žutih i crveni karton. 

Potom je u veljači 2019. godine bio u Zagrebu. Dinamo je u uzvratnoj utakmici 1/16 finala Europske lige pobijedio Viktoriju Plzen 3-0. Opet je dao sedam žutih i crveni karton, a ta je utakmica ostala zapamćena i po isključenju Nenada Bjelice.

VELŠANIN SE BUNI 'Patnja je doći u Osijek. Kalinić je rekao: Radimo to namjerno!'

Viktorijin branič Milan Havel se prepirao s Marinom Leovcem oko lopte koja je otišla u aut. Havel ju je uzeo, ali je Bjelica reagirao i povukao ga s leđa, u želji da mu otme loptu i preda ju Leovcu da izvede aut. Sudac ga je upozorio nekoliko minuta prije, a nakon tog poteza ga je krajem prvoga poluvremena udaljio s klupe.

Vidio je Kovacs Dalmaciju i Zagreb, a ovih dana će vidjeti i našu lijepu Slavoniju. On je glavni sudac utakmice Hrvatska - Walesa koja se u subotu od 15 sati igra u Gradskom vrtu u Osijeku. Prijenos je na NOVA TV.

Zlatko Dalić zna da s ovim sucem nema previše rasprave. Pokazao je to kad je isključio Bjelicu prije tri i pol mjeseca. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • antonio45 08.06.2019.

    Ne zanima nas novinari dinamo, samo repkaa... Ostavite se vise trpanjaa dinamu i hdz

  • 07.06.2019.

    oba daju gol :D

  • dmiota 07.06.2019.

    Ovaj če suditi u interesu Mađara da mi.ne pobnedimo!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare