To je to što me zanima!

Hrvatski olimpijac zaprosio je bugarsku gimnastičarku: 'Mi smo doživotno najbolji tim...'

Aurel Benović zaručio se s godinu dana mlađom Bugarkom Joanom Jankovom, studenticom međunarodnog prava specijaliziranom za sport
Vidi originalni članak

Hrvatski gimnastičar Aurel Benović (24) se zaručio. Osječanin koji je ovo ljeto nastupao na Olimpijskim igrama u Parizu i osvojio sjajno peto mjesto u finalu preskoka pohvalio se lijepom viješću na Instagramu. Njegova djevojka primila je zaručnički prsten u ponedjeljak u jednom restoranu u okolici Čepina.

Benovićeva je novopečena zaručnica ujedno i njegova kolegica gimnastičarka, Bugarka Joana Jankova (23). Za razliku od Aurela, nije se uspjela kvalificirati na Olimpijske igre, no paralelno sa sportskom karijerom vrlo uspješno gura i u onoj izvan dvorane.

Pravna je pripravnica u Gimnastičarskoj etičkoj zakladi, stručnjakinja za sportsko pravo, studentica Sveučilišta ISDE u Madridu i iza sebe ima nastupe na europskim i svjetskim prvenstvima u gimnastici, gdje je izgledno i počelo poznanstvo s Benovićem. Osim materinjeg bugarskog, govori i engleski, francuski i ruski jezik.

"Doživotno smo najbolji tim. Kratko, ali jasno", napisao je Aurel uz fotografije sa zaručnicom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • liliZG2.0 23.10.2024.

    sretno djeco!

  • dobronamjerni 23.10.2024.

    mala mu košulja

Komentiraj...
Vidi sve komentare