To je to što me zanima!

Hrvatski navijači o Siguru: 'Nema veze. Pa imamo mi Perišića za sljedećih 20 godina'

Sigurovo srce ipak je izabralo Kanadu u kojoj je odrastao, a Dalić žali što više neće odjenuti 'kockasti' dres. Ipak, sada je već kasno, moglo se i ranije to spriječiti
Vidi originalni članak

Hajduk bi jednog dana na Niki Siguru mogao zaraditi milijune eura. Nije nemoguće ni da postane najveći transfer u povijesti kluba, no nažalost, koristi od njega neće više imati i hrvatska reprezentacija. Rođen je u Kanadi, ali roditelji su mu porijeklom iz Hrvatske, posjeduje dva državljanstva pa je mogao birati između dvije reprezentacije i prošle godine je izabrao 'vatrene'. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobio je garanciju da je budućnost reprezentacije i da bi mogao u dogledno vrijeme dobiti poziv u A reprezentaciju, naravno ako ga zasluži igrama na terenu. Skupio je devet nastupa za U-21 reprezentaciju, nekoliko puta dobio je pretpoziv Zlatka Dalića, ali poziv nikada nije dobio. Nije ga bilo ni na popisu kojeg je Dalić objavio u ponedjeljak, a nije ga zvao ni novi izbornik U-21 Ivica Olić pa je bilo jasno da je došlo do nekih smetnji na ovoj relaciji. Na kraju je i sam HNS potvrdio što se zbiva, Sigur je očito shvatio da priliku neće tako skoro dobiti pa je odlučio promijeniti sportsko državljanstvo i ubuduće će igrati za Kanadu.

Loša je ovo vijest za 'vatrene' jer smo ostali bez velikog potencijala i igrača koji može pokriti poziciju desnog beka i u veznoj liniji. Sigurovo srce ipak je izabralo Kanadu u kojoj je odrastao, a Dalić žali što više neće odjenuti 'kockasti' dres. Ipak, sada je već kasno, moglo se i ranije to spriječiti.

Hrvatski navijači žale zbog odlaska talentiranog hajdukovca. Ovo su neki od komentara.

- Pametan potez, ovo je poraz Dalića. Važno je da je stari i ozlijeđeni Perišić na spisku.

- Sretno Niki, ali bit će toga još dok se ne shvati da Dalić svojim ponašanjem uništava na dugi period reprezentaciju, a ne da ju gradi. I sve je to sakriveno iza lažnog domoljublja

- Tako i treba. Imamo mi Perišića za narednih 20 godina.

- Šteta. U njemu bismo imali hrvatskog Lahma i Kimmicha za budućnost. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • exnebisestelmjesat 23.08.2024.

    Dalić je prevara od trenera.On samo ima sreće kaj je imal vrhunske igrače

  • Pokupac 22.08.2024.

    Daliću pa kada češ konačno shvatiti kak si postal teret reprezentaciji sa svojim neznanjem kako je voditi. Imal si par puta sreću koja te sada napustila , bilo bi red da preuzmeš Barcelonu ili Bayern koliko si sposoban.

  • dahvaul 22.08.2024.

    A vidi se da je hajdukovac izabrati Kanadu  koja je 40 prema Hrvatskoj koja je 12 na ljestvici .Još jedan propali talenat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare