To je to što me zanima!

Hrvatski MMA borac bio bolji, ali doživio nokaut u trećoj rundi

Jhonata Silva u trećoj rundi uzdrmao je Stipu Brčića high kickom. Hrvatski se borac pokušao spasiti pokušajima rušenja, ali naletio je na Brazilčevo koljeno i to je bio početak kraja. Sudac je naposljetku prekinuo borbu
Vidi originalni članak

Hrvatski MMA borac Stipe Brčić (30 godina, 11-4) doživio je u Londonu drugi poraz u trećem nastupu pod okriljem Cage Warriorsa. U muha kategoriji (-57 kg) nokautom u trećoj rundi pobijedio ga je Brazilac Jhonata Silva (25, 8-1-0).

POGLEDAJTE VIDEO: FNC Amaterska liga 6 | FULL EVENT

Brčić je do tog nokauta bio nešto bolji borac. U prvoj rundi nekoliko je puta srušio protivnika. Član Mangetsu gyma nanio je Brazilcu nekoliko dobrih udaraca iz gornje pozicije. Jhonata je zaprijetio nakon tri i pol minute dobrim desnim high kickom, pogodio je Brčića u glavu, ali naš se borac ekspresno pribrao.

I u drugoj rundi Brčić je lako rušio Jhonatu, ali ovaj se dizao. Nastavio je brazilski borac prijetiti nožnim tehnikama. Pokazao je sjajan nivo borbe u stojci.

Minutu i pol prije kraja borbe, Silva je još jednom fantastično pogodio desnim high kickom. Brčić je ovaj put bio puno teže uzdrman i rušenjima je pokušavao spasiti živu glavu. To nije bila dobra odluka jer ga je Jhonata dočekao koljenom i pogodio u glavu. Hrvat je pao, a ostalo je za Brazilca bilo odrađivanje posla. Zadao mu je još jedan udarac te je sudac prekinuo borbu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare