To je to što me zanima!

Hrvatski klubovi i dalje su bez pobjede u ABA ligi, u Ciboni su poslali poruku gradonačelniku

Naš grad nas je ubio 2011., naš grad nas može spasiti 2023. Gradonačelniče Tomaševiću, po čemu će vas pamtiti povijest?, stajalo je na transparentu u Draženovu domu
Vidi originalni članak

Košarkaši Cibone poraženi su u 2. kolu ABA lige u Zagrebu od srpskog FMP-a 93-89.

Zagrebački sastav je prvo poluvrijeme dobio s osam razlike, a onda treću četvrtinu izgubio s ogromnih 27-14. U završnici je Cibona uspjela izjednačiti na 87-87, no kraj je ipak pripao srpskoj momčadi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod Cibone je Alex Stein imao 18 ubačaja, a Tomislav Buljan 16, dok je FMP predvodio Francuz Hugo Besson s 22 koša i 8 asista.

Zagrebački klub i dalje muku muči s dugovanjima zbog koje je pod blokadom, a navijači su se na cijelu situaciju osvrnuli velikim transparentom upućenim gradonačelniku Tomislavu Tomaševiću: "Naš grad nas je ubio 2011., naš grad nas može spasiti 2023. Gradonačelniče Tomaševiću, po čemu će vas pamtiti povijest?".

Zadar je izgubio u Podgorici od SC Derbyja 88-75.

Zadrane je poraza koštala loša igra u trećoj četvrtini koju su Crnogorci dobili 26-17. U zadnjoj četvrtini Zadar je došao na samo tri razlike (67-64), ali su domaćini napravili seriju 15-2 i riješili dvoboj.

Luka Božić je predvodio Zadrane s 26 koševa, 11 skokova i četiri asista, a Arijan Lakić je dodao 14 koševa, dok je kod Derbyja Zoran Vuceljić imao 13 poena.

Nakon prva kola hrvatski predstavnici Cibona, Zadar i Split imaju omjer 0-6.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare