To je to što me zanima!

Hrvatski Japanac vodi bitku za život. Objavio je potresnu sliku

Osvojio je zlato na OI-ju u Pekingu, promijenio državljanstvo i godinama trenirao pod Mirkom Filipovićem. Po odlasku u mirovinu vratio se u Japan i počeo baviti cvjećarstvom
Vidi originalni članak

Satoshi Ishii (37) se bori za život. Umirovljeni japanski borac koji već pet godina ima hrvatsko državljanstvo i koji je nastupao pod hrvatskom zastavom vodi najveću bitku, onu životnu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ishii je na Instagramu s javnosti podijelio situaciju u kojoj se nalazi. Potresna fotografija prikazuje našeg MMA borca i zlatnog iz Pekinga 2008. u džudu kako leži u bolničkom krevetu. To što je tamo je samo po sebi prilično mučan i tužan prizor jer Ishii je tijekom karijere bio samo primjer vrhunskog sportaša kojeg je "pod svoje" prije nekoliko godina uzeo Mirko Filipović.

- Borim se protiv neočekivane bolesti. Bio sam na hitnoj operaciji tri puta po dva tjedna. I prošao sam najgori dio, polako se oporavljam. Vratit ću se svojim ciljevima što je prije moguće. Zahvaljujem liječniku što mi je spasio život i hvala svima koji me podupiru bez obzira što se dogodilo - napisao je Ishii na Instagramu.

Nije poznato o kojoj bolesti je riječ i s kakvim problemima se Satoshi bori. No, Ishii je primio puno poruka podrške i u komentarima su mu se javili poznanici i prijatelji pa su mu tako podršku pružili Reptili, voditelj Podcast Inkubatora Marko Petrak, bodybuilder i influencer Stjepan Ursa, UFC borac Aleksandar Rakić, bivši UFC borac i trenutni prvak KSW-a Phil De Fries...

Cro Cop ga dvaput pobijedio

U Pekingu je 2008. godine osvojio olimpijsko zlato (+100), no apetiti su mu se povećali pa je odlučio okušati se u MMA-u. U MMA karijeri skupio je 25 pobjeda i 13 puta izgubio. Posljednji meč odradio je u PFL-u kada je u kolovozu prošle godine izgubio od Danila Marquesa.

Mirko Filipović ga je dva puta pobijedio i Ishii je kasnije shvatio da od Cro Copa može puno naučiti, a slavni hrvatski borac ga je raširenih ruku primio u svoj dom i dvoranu.

Nakon odlaska u mirovinu Ishii je otišao iz Hrvatske i vratio se u Japan. Odlučio je baviti se cvjećarstvom u Fukuoki i raditi nešto drugo u životu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • no sleep 10.08.2024.

    Loš sushi?

  • David11111 10.08.2024.

    Ovom je mirko valjda svu lovu uzeo a jos je i obolio od njegovih treninga..niko ko s njim surqduje ne prode dobro

  • Kokolo Moj 10.08.2024.

    Vjerojatno tromboza, plućna embolija, srčani, moždani, nešto od c19 spasonosnog pripravka koji uzrokuje svd navedeno jer bi inače rekli šta je, ovo taje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare