To je to što me zanima!

Hrvatske košarkašice izgubile od Litve i ispale s Eurobasketa

Nakon novog poraza, ovoga puta od Litve 83-64, hrvatske su košarkašice izgubile šansu za prolaz u četvrtfinale Eurobasketa. Ostaje im utakmica protiv Slovačke
Vidi originalni članak

Hrvatske košarkašice novim su porazom ostale bez bilo kakve šanse za plasmanom u četvrtfinale Europskog prvenstva u Mađarskoj. Od naših su djevojaka bile bolje Litavke 83-64. Pred igračicama Braslava Turića još je jedna utakmica, ona protiv Slovačke za prestiž u ponedjeljak.

U današnjem porazu od Litve najbolja su bile Slišković sa 17 te Mazić s 13 koševa. Hrvatska je posljednja u skupini F, a na prvenstvu su djevojke do sada poražene od Rusija, Srbije, Španjolske i Litve te su pobijedile Latviju i Veliku Britaniju. Nedovoljno za plasman u nokaut fazu natjecanja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Zvonko Velikokitić 22.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • daljinac 21.06.2015.

    Sa B reprezentacijom to se i očekivalo ruku na srce. Da su zaigrale u četvrtfinalu bilo bi iznad svih oćekivanja. Bez obzira na sve, ja im čestitam na onome što su ostvarile !

  • cmizdravac 21.06.2015.

    ma opet glupi komentari. bravo za ekipu koja je brojala jadva 9-10 spremnih i ostalo ozlijeđenih igračica!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare