To je to što me zanima!

Hrvatska u listopadu dohvatila željena četiri boda. Mladi sjajni, Livaković nepotrebno isključen!

POLJSKA - HRVATSKA 3-3 Treba biti realan, Hrvatska je protiv Škotske i Poljske ispunila očekivanja, dohvatila željene bodove. I pokazala kako može biti opasna i bez svojih važnih, dokazanih aduta
Vidi originalni članak

Hrvatska je remizirala (3-3) u Varšavi, tako u listopadu u Ligi nacija dohvatila željena četiri boda. Izabranici Zlatka Dalića nisu briljirali protiv Škotske i Poljske, ali je u ove dvije utakmice bilo dosta dobrih elemenata u igri "vatrenih", ozbiljnu priliku su dobili i mladi igrači, svi (Baturina, P. Sučić i Matanović) su opravdali svoje minute. I zabili prvijence u nacionalnom dresu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • RedDoor 16.10.2024.

    Velik dio utakmice stajali daleko od igrača Poljske, manji dio utakmice imali loptu pod kontrolom i malo tko blokira udarce s cca 18 metara, tu se vidi nedostatak Brozovića, za kojeg nemamo zamjenu. Luka Sučić na klupi neobjašnjivo, a Ćaleta Car najbolji stoper trenutno naš. Srećom Lewandovski nije počeo otpočetka. Kad se pogledaju obje utakmice, može se reći vraćajte Brozovića, jer kvalifikacije bi mogle biti druga priča.

  • drvojeravno 15.10.2024.

    Maknuti ovih 3-5-2 kakve su to gluposti

  • Palmanova 15.10.2024.

    Opet spustanje letvice.protiv 50.i 30.zemlje s Fifa ljestvice 4 boda??ako njih nemos dobit sta onda imas trazit u 1/4 finalu protiv top 10?

Komentiraj...
Vidi sve komentare