To je to što me zanima!

Hrvatska će se kandidirati za ženski i muški rukometni Euro

Upravni odbor je donio odluku i da se zahvali dosadašnjem izborniku muške juniorske reprezentacije Kreši Ivankoviću, jer je "nedavno preuzeo vrlo zahtjevnu funkciju u klubu"
Vidi originalni članak

Na Festivalu rukometa u Poreču održala se sjednica Upravnog odbora Hrvatskog rukometnog saveza na kojoj je Damiru Poljaku dodijeljen novi četverogodišnji mandat glavnog tajnika.

"Upravni odbor je nakon provedenog javnog natječaja jednoglasno prihvatio kandidaturu Damira Poljaka za novi četverogodišnji mandat glavnog tajnika Hrvatskog rukometnog saveza. U nepunih 30 godina rada u hrvatskom rukometu gospodin Damir Poljak bio je sastavni dio svih velikih uspjeha koje je hrvatski rukomet ostvario, ali i natjecanja koje je HRS organizirao i za koje je u pravilu dobio najviša priznanje IHF-a i EHF-a", piše u službenom priopćenju.

OMIŠ GRAD SPORTA Više od 2000 natjecatelja stiže u Omiš. Rukometni veterani igrat će na Svjetskom kupu SESVETE BEZ ŠANSE Zagrebašima jubilarni 30. Kup

Na istoj sjednici članovi Upravnog odbora su prihvatili prijedlog da HRS pošalje aplikaciju za domaćinstvo Europskog prvenstva za rukometaše 2030. te za Europsko prvenstvo rukometašica 2032.

Upravni odbor je donio odluku i da se zahvali dosadašnjem izborniku muške juniorske reprezentacije Kreši Ivankoviću, jer je "nedavno preuzeo vrlo zahtjevnu funkciju u klubu". 

"HRS je procijenio da treba osobu koja će biti u stanju u potpunosti se posvetiti juniorskom uzrastu. Stoga je za novog izbornika juniorske reprezentacije imenovan Boris Dvoršek", priopćili su iz HRS-a.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mario190 19.05.2024.

    vjerovatno će se otkazati jer će Dubois dobit prst u pak na treningu,z znači do godine 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare