To je to što me zanima!

Hrvatska boksačica na korak od plasmana na Olimpijske igre

Iz Sarine kategorije do 60 kg plasman na Olimpijske igre ostvarit će samo tri boksačice, dakle Sari trebaju još dvije pobjede i plasman u finale ili pobjeda u repesažu za treće mjesto koje vodi u Pariz
Vidi originalni članak

Hrvatska boksačica Sara Beram (29) plasirala se u četvrtfinale olimpijskih kvalifikacija u Bangkoku i došla nadomak olimpijske vize.

Hrvatska prvakinja je u svom drugom meču na olimpijskim kvalifikacijama u Bangkoku, u osmini finala kategorije do 60 kilograma, pobijedila  jednoglasnom odlukom sudaca 5-0 reprezentativku Slovačke Miroslavu Jedinakovu (24), bivšu prvakinju Europe do 22 godine i plasirala se u četvrtfinale među osam najboljih, praktički na korak do olimpijske vize za Pariz.

Iz Sarine kategorije do 60 kg plasman na Olimpijske igre ostvarit će samo tri boksačice, dakle Sari trebaju još dvije pobjede i plasman u finale ili pobjeda u repesažu za treće mjesto koje vodi u Pariz.

Beram će svoj treći meč u četvrtfinalu boksati u petak, 31. svibnja 2024. godine protiv Vijetnamke Ha Thi Linh koja je u osmini finala pobijedila predstavnicu Urugvaja, a prije toga reprezentativku Litve.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare