To je to što me zanima!

Hrvatima tri medalje na OI-ju u Parizu u pokaznom sportu

Ivan Bertić, Vito Košar i Helena Jurišić pobijedili su u svojim nastupima i nagrađeni su medaljama, koje, naravno, neće biti pribrojane službenoj statistici
Vidi originalni članak

Tajlandski boks jedan je od pokaznih sportova na OI-ju. Među odabranim predstavnicima tajlandskog boksa našlo se čak troje hrvatskih boraca.

POGLEDAJTE VIDEO: Vekić nakon srebra na OI-ju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivan Bertić, Vito Košar i Helena Jurišić pobijedili su u svojim nastupima i nagrađeni su medaljama, koje, naravno, neće biti pribrojane službenoj statistici.

Bertić (-91 kg) nokautirao je francuskog predstavnika Sofianea Djellaba "high kickom". Bertić je inače brončani s nedavno održanog SP-a u Grčkoj, a iza sebe ima europske i svjetske titule u kikboksu i tajlandskom boksu. 

Košar, svjetski prvak do 86 kg, pobijedio je Amerikanca Aarona Ortiza, triput najboljeg na svijetu. Mladić iz Zaprešića istog je protivnika pobjedom i u finalu SP-a u Grčkoj. Svjetska prvakinja Helena Jurišić (-75 kg) pobijedila je Grkinju Georgiju Sgourouu.

Mario Franić kao predsjednik Hrvatskog saveza tajlandskog boksa predvodio je delegaciju koju su još činili direktor reprezentacije Siniša Andrijašević, team manager Dario Jurišić i Mario Košar kao trener.

VJETAR SE SMILOVAO Vorobjeva završila šesta i ostala bez medalje u skraćenom finalu MEDALJA NA ČEKANJU Stojković izgubila polufinale od Tajlanđanke, u borbu za broncu: 'Dvije pobjede, plan se provodi'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare