To je to što me zanima!

Hrvatica Nika Mühl debitirala u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta

Mühl je uhvatila dva skoka i promašila pokušaj za tricu. Doći će i koševi, a Hrvatska je dobila četvrtu Hrvaticu u WNBA ligi, nakon Koraljke Hlede, Vedrane Grgin Fonsece i Ivane Dojkić
Vidi originalni članak

Nakon administrativnih problema, odnosno onih s vizom, Nika Mühl debitirala je u WNBA ligi. U dresu Seattle Storma, koji je izabrao 14 na draftu i u kojem je prošle sezone igrala Ivana Dojkić, danas u New York Libertyju kao druga Hrvatica u WNBA ligi, Mühl je odigrala tri minute u pobjedi nad Indianom 85-83.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to i dvoboj dvije donedavne suparnice u sveučilišnoj košarci. Indiana je prvim izborom drafta očekivano učinila novu veliku zvijezdu američke košarke Caitlin Clark, ali koja je i nakon pet utakmica - bez pobjede.

VRAĆA SE U EUROPU Mlada Hrvatica koju su izabrali 14. na WNBA draftu potpisala ugovor s turskim velikanom SAN SE OSTVARIO Sjajna Hrvatica zaigrat će u WNBA ligi! Izabrali je 14. na draftu pa zaplakala od sreće

Clark je završila utakmicu s 21 košem, sedam skokova i sedam asistencija, dok je Mühl uhvatila dva skoka i promašila pokušaj za tricu. Doći će i koševi, a Hrvatska je dobila četvrtu Hrvaticu u WNBA ligi, nakon Koraljke Hlede, Vedrane Grgin Fonsece i Ivane Dojkić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare