To je to što me zanima!

Filip Hrgović: Ako Fury ili Usik odustanu od borbe za titulu, ja ću biti apsolutno spreman!

Hrgović je obavezni izazivač za IBF-ovu titulu koja je u vlasništvu Oleksandera Usika, a Ukrajinac će se 18. svibnja boriti protiv Tysona Furyja za ujedinjenje svih titula. Hrgović će biti pričuva za tu veliku borbu
Vidi originalni članak

Filip Hrgović (31, 17-0-0) potvrdio je kako će biti pričuva za veliku borbu između Oleksandra Usika (37, 21-0) i i Tysona Furyja (35, 34-0-1) za ujedinjenje svih boksačkih titula koja je na rasporedu 18. svibnja u Saudijskoj Arabiji. Prvotno je ova borba trebala biti održana 17. veljače, ali je odgođena zbog ozljede Furyja.

'El Animal' tada se ponudio kao alternativa za Usika, koji je ipak odlučio pričekati blockbuster borbu protiv Furyja. Hrgović će tamo biti prisutan i iz sjene će čekati svoju priliku, ako će ju uopće dobiti. Naime, The Sun je ranije izvijestio kako su Usik i Fury garantirali kako će izdvojiti 10 milijuna dolara vlastitog novca u slučaju ako se povuku iz borbe.

Hrvatski boksač potvrdio je u intervjuu za Tru School Sports kako se priprema za moguću borbu i otkrio kako trenira protiv kontraša. Oleksandar Usik boksa u kontragardu...

I DALJE ČEKA Hrgović se zahvalio Joshui pa otkrio: Trebao sam se boriti, ali ponuda je odjednom 'nestala'

- Spreman sam, to stoji u mom ugovoru. Ako netko odustane, ja ću biti apsolutno spreman. Trenutno spariram s raznim boksačima koji su kontraši  - rekao je Hrgović.

VELIKA PRILIKA Preokret oko Hrgovića?! Joshua na spomen Filipa: 'Može, ajmo!'

Podsjetimo, Hrgović je obavezni izazivač za IBF-ovu titulu. 'El Animal' je prije samo 41 dan u velikoj boksačkoj priredbi u prvoj rundi tehničkim nokautom slavio protiv Marka De Morija (41, 41-1-2).

Usik je posljednji put kročio u ring u kolovozu prošle godine. Tada je nokautom slavio protiv izazivača Daniela Duboisa. Zatim je dogovorio veliku borbu protiv Furyja kojom bi ujedinili sve boksačke titule.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • StivenKing 22.03.2024.

    Hrvati su u velikoj većini -žao mi je što to moram reći- bijedan narod! Umjesto da se radujemo što imamo čovjeka koji promovira jednu malu 🇭🇷  u NAJTEŽEM sportu na svijetu i blizu je samog vrha, Vi koji ništa u životu niste postigli i napravili, pljujete po njemu!? Zašto!? Iz vlastite zlobe i ljubomore!?Zato nam i jest ovako (mislim u demografskom smislu.) Filipe, samo jako dalje, neka ti dragi Bog da snage i zdravlja! 💪✌️🇭🇷 Moja obitelj i ja te volimo i navijamo za Tebe! Sportski pozdrav ljudino!

  • CRoCRy 20.03.2024.

    Hrgović je ko onaj lik iz ekipe koji je na svim zajedničkim druženjima ali se niko ne druži a njim privatno, hahaha

  • PumaPunku 20.03.2024.

    Hrga bojim se da ces cijelu karijeru ostati samo spreman za veliku borbu.... Ovi se mlave samo medjusobno

Komentiraj...
Vidi sve komentare