To je to što me zanima!

Hrga svjestan opasnosti Kineza: Bit ću oprezan, mogu ga završiti

Pobjedom protiv Kineza Filip Hrgović će postati obavezni izazivač za teškašku titulu po IBF-u, a s druge strane mu stoji opasni Kinez koji će mu biti najveći izazov u karijeri
Vidi originalni članak

Moram biti na oprezu, ali tražit ću završnicu. Pokušat ću u svakom slučaju, možda ne na početku meča, ali kasnije sigurno, najavio je Filip Hrgović (30, 14-0) kojeg 20. kolovoza čeka meč karijere protiv Zhileija Zhanga (39, 24-0-1) kao uvertira u uzvratni okršaj ze teškaške titule između aktualnog prvak Ukrajinca Oleksandra Usika (35, 19-0) protiv Anthonyja Joshue (32, 24-2).

AJMO, FILIPE Hrga: Prilika života! Dobijem li, bit ću izazivač Usika ili Joshue!

Podsjetimo, trebao se boriti protiv Kineza u svibnju, ali meč je odgođen nakon što je najboljem hrvatskom teškašu preminuo otac Pero. Uzeo je vrijeme za sebe i obitelj, sredio misli, a sad je spreman za nove izazove. Promijenio je i trenera te više ne surađuje s Pedrom Diazom, već s Ronniejem Shieldsom, bivšim trenerom Mikea Tysona Evandera Holyfielda.

- Ako se ukaže prilika, naravno da ću tražiti raniji završetak meča. Imam jake udarce i mogu ga uspavati ako ih povežem. Vidjet ćemo, moram dobro boksati i biti oprezan, brz, posebno na početku meča. On je velik i jak udarač s brzim rukama - rekao je Hrga.

Kinez je srebrni s Olimpijskih igara i žestoki je udarač, a u posljednjem je meču u prvoj rundi nokautirao Scotta Alexandera (33, 16-5-2), a ulog je velik. 

- Postat ću obavezni izazivač za IBF svjetsku titulu pobjedniku meča između Usika i Joshue, nadam se da ću dobiti svoju priliku za titulu ubrzo - objasnio je hrvatski borac.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Sport10 27.07.2022.

    sretno Hrgovicu,pazi se ,kinez je opasan

  • Leegenda 27.07.2022.

    spremi se ti za zesce zajebanu borbu, ovaj je div, brz i udara sa losim namjerama

  • AfterLifer30 27.07.2022.

    Složit će ga Hrgović kao metar drva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare