To je to što me zanima!

Hranom protiv stresa: Daj im da jedu i da se - prejedu

Monika Seles, Ronaldo, Mirjana Lučić..., samo su neki od sportaša koji su hranom “liječili” stres. Ima i onih koji su u jednom trenutku bili na 200 kg!
Vidi originalni članak

Otac mi je bolovao od raka i hrana mi je tada bila jedini prijatelj. Jelom sam se borila protiv stresa. Neki to rade uz alkohol ili cigarete, ali moj izbor je pao na hranu, izjavila je Monika Seles, bivša prva tenisačica svijeta.
Kasno noću utjehu je tražila u čokoladi i visokokaloričnoj hrani. U jednom trenutku Monika je imala čak 90 kila. Poslije se posvetila savjetima iz knjiga.
Osim što je prekomjerno uživao u hrani, Ronaldo je u posljednjih nekoliko mjeseci nerijetko “guštao” i s transvestitima.
- Pokušat ću smršavjeti i malo smanjiti ekshibicije po barovima. Ali, priznajem, samo sam čovjek! - nedavno se “ispovijedio” bivši najbolji nogometaš.
Košarkaš Schortsanitis jedan je od najdebljih sportaša, Lučić se također mučila s debljinom...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • saloma 16.04.2009.

    ne možete uz prvu sliku staviti taj komentar jer ne znate priču tog malog. za njegovu debljinu je kriva njegova majka, koja u želji da joj sin bude najjači hrvač malog tovi do smrti. doktori su ga držali u bolnici radi dijete jer mali ima strašno problema, i ona je malog otela iz bolnice jer ne želi da omršavi. to je bilo na rtl-u prije neke dvije godine i živo me zanima jel mali još živ s obzirom da su mu doktori rekli da će najviše živjeti do 10. godine

  • Captain Obvious 16.04.2009.

    haha najjači mi je onaj američki footballer koji je izbacio škembu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare