To je to što me zanima!

Howard Webb zabranio odlaske sudaca u Saudijsku Arabiju...

Razlog tomu je situacija u kojoj su Michael Oliver i pomoćnici otišli suditi dvoboj Ronaldovog Al Nassra, a nakon manje od 48 sati dijelili su pravdu na utakmici Tottenhama i Liverpoola i napravili veliku grešku
Vidi originalni članak

Dosta je bilo s odlascima engleskih sudaca u Saudijsku Arabiju, odlučila je Sudačka organizacija Premier lige (PGMOL). Šef organizacije Howard Webb ranije nije imao ništa protiv takvih "izleta" sudaca, ali stvari su se promijenile. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Razlog tomu je situacija u kojoj su Michael Oliver, Darren England i Dan Cook otišli suditi dvoboj Ronaldovog i Brozovićevog Al Nassra, a nakon manje od 48 sati dijelili su pravdu na utakmici Tottenhama i Liverpoola. Napravili su veliku pogrešku kada nisu priznali regularan gol Luisa Diaza i to je potaknulo Webba na zabranu takve prakse. 

ČUDESNI ENGLEZ Za povijest: Igrač Chelseaja zabio četiri gola u 20 minuta! Arsenal se spasio u nadoknadi

Treba vidjeti kakva će biti reakcija samih sudaca na ovu odluku, s obzirom na unosne izdatke koje su dobivali od Saudijaca. Primjerice, Michael Oliver je za suđenje utakmice Al Nassra i Al Hilala dobio 3.500 eura, uz plaćene troškove prijevoza i smještaja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare