To je to što me zanima!

Hoffenheim slavio bez Krame, Toney donio Brentfordu pobjedu

U sastavu Hoffenheima prvi put u ovoj sezoni nije bilo hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića, a za ovu utakmicu nije konkurirao zbog bolova u gležnju
Vidi originalni članak

Uvjerljivom 3-0 gostujućom pobjedom u Strasbourgu, nogometaši Lillea otvorili su 11. kolo francuskog prvenstva.

Kanađanin Johnatan David postigao je prva dva pogotka za Lille, prvi u 41. minuti iz jedanaesterca, a drugi u 76. minuti. Konačnih 3-0 postavio je Remy Cabella u 80. minuti.

Lille je sa 19 bodova privremeno došao na šesto mjesto, dok je Strasbourg sa osam bodova na 15. poziciji. Vodeći PSG ima 26 bodova, jedan više od Lorienta, a tri više od Marseillea.

U prvoj utakmici 11. kola engleske Premier lige Brentford je pred svojim navijačima svladao momčad Brightona sa 2-0 (1-0).

Oba pogotka za domaću momčad postigao je kapetan Ivan Toney. Prvi put je zatresao mrežu u 27. minuti, a konačnih 2-0 postavio je u 64. minuti iz kaznenog udarca.

Brentford je sa 13 bodova privremeno skočio na osmo mjesto, odmah iza Brightona koji ima 14 bodova. U vodstvu je Arsenal sa 24 boda, jednim više od Manchester Cityja i tri više od Tottenhama koji je na trećoj poziciji.

Nogometaši Hoffenheima svladali su Schalke sa 3-0 (2-0) na gostovanju u Gelsenkirchenu u prvoj utakmici 10. kola njemačke Bundeslige.

Dvostruki strijelac za goste bio je Danac Robert Skov, a oba je pogotka postigao iz kaznenih udaraca u 11. i 59. minuti. U drugoj minuti sučevog dodatka u prvom dijelu dvoboja pogodak za 2-0 postigao je Munas Dabbur.

U sastavu Hoffenheima prvi put u ovoj sezoni nije bilo hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića, a za ovu utakmicu nije konkurirao zbog bolova u gležnju, koji su se pojavili još prije nekoliko tjedana nakon što je primio udarac u stopalo. Stoga ga je trener Andre Breitenreiter odlučio ostaviti na poštedi.

Hoffenheim je sa 17 bodova privremeno skočio na treće mjesto. Vodeći Union Berlin ima 20 bodova i utakmicu manje, baš kao i drugoplasirani Freiburg koji je sakupio 18 bodova. Schalke je sa šest bodova na 16. poziciji. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare