To je to što me zanima!

Hoće li Hrvatska proći skupinu?

Nakon dva kola Hrvatska ima svega jedan bod i posljednja je u skupini B. Gol-razlika je -3 i na posljednjem je mjestu iza Španjolske (+3) i Italije (+1), kao i iza Albanije (-1)
Vidi originalni članak

Jednostavno nije išlo, presporo i pretromo. Drugo poluvrijeme je pokazatelj kako trebamo, žao mi je što smo se na kraju bespotrebno povukli, ali nedostajalo je snage, rezimirao je Zlatko Dalić nakon remija Hrvatske i Albanije. 

Nakon dva kola Hrvatska ima svega jedan bod i posljednja je u skupini B. Nakon nepotpunog drugog kola ima jedan bod uz gol-razliku -3 i na posljednjem je mjestu skupine B iza Španjolske (+3) i Italije (+1), kao i iza Albanije (-1). Španjolci i Talijani će dvoboj drugog kola igrati u četvrtak od 21 sat u Gelsenkirchenu nakon čega će situacija po pitanju plasmana biti puno jasnija.

KALKULACIJE Kako Hrvatska može u osminu finala? Sve su opcije još u igri

U trećem kolu u ponedjeljak od 21 sat Hrvatska igra protiv Italije u Leipzigu, dok se u isto vrijeme susreću Španjolska i Albanija u Düsseldorfu.

Ipak, nakon dvije utakmice Hrvatska igra i dalje je neuvjerljiva s dva loša prva poluvremena. Albanci, a i puno više Španjolci, iskoristili su to i zadali nam brojne probleme. U nastavku smo izgledali puno bolje, pogotovo protiv Albanije. U utakmicu s Italijom ulazimo s imperativom pobjede i bez kalkulacija.

Hoćemo li proći skupinu?

 
Idi na 24sata

Komentari 150

  • Matann78 20.06.2024.

    Nije ipitan napad več obrana u našoj reprezentaciji.talijani igraju brz nogomet i mogli bi našu obranu punu propusta izrešetat.bit če dobro ako izdržimo nulu do pred kraj utakmice i tad piknemo gol da se talijani ne stignu vratit

  • TimbTomb 20.06.2024.

    Nema sanse. Pre stari pre spori.

  • mislim 20.06.2024.

    Dok god budu dobri igrači samo oni koje je neko platio 10 i više miliona igrači iz naše lige kod Dalića neće igrat , mišljenje je pa što bi ga neko platio ako nezna igrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare