To je to što me zanima!

HNS 'poklopio' Fifu objavom na X-u: Ovo je pobjednička ekipa

Hrvatska se protiv Brazila našla u zaostatku nakon gola Neymara, ali na krilima Dinamova dvojca Oršića i Petkovića vratili smo se u utakmicu i na kraju slavili boljim izvođenjem kaznenih udaraca
Vidi originalni članak

Račun Fife na društvenim mrežama ima neobičnu naviku često podsjećati kako je Brazil na prošlom Svjetskom prvenstvu ispao od Hrvatske. Naravno, takve objave privlače ogromnu pažnju bijesnih korisnika iz južnoameričke države i salvu pohvala iz naše domovine. No, ovaj put Fifa je odlučila promijeniti taktiku, pa je na X-u podijelila fotografiju zagrljenih igrača Brazila s Mundijala u Kataru, prije nego što je utakmica ušla u produžetke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Momčad", napisala je Fifa uz fotografiju.

No, ta je objava naišla na "volej" HNS-a, koji je objavio fotografiju slavlja "vatrenih" i dodao opis "Pobjednička momčad".

Podsjetimo, u prvih 90 minuta nije bilo pobjednika, pa se u produžetke ušlo s rezultatom 0-0. Neymar je šokirao hrvatsku obranu u nadoknadi kada je pogodio u 106. minuti. No, samo 11 minuta kasnije, "vatreni" su povukli kontru, a na krilima Dinamovih igrača, Oršića koji je asistirao i Petkovića koji je zabio, izjednačili smo na 1-1.

DINAMOVI ADUTI Cimeri spremni za veliku scenu: Prvo su održali lekciju Monacu, Bati i Pero sad školovali Poljake PRISJETIO SE Lukaku o užasnoj večeri i nizu promašaja protiv Hrvatske: 'Na odmoru sam svaki dan plakao'

Ono što se dogodilo tijekom izvođenja kaznenih udaraca već svi znaju. Vlašić, Majer, Modrić i Oršić bili su precizni, dok su Rodrygo i Marquinhos promašili za Brazil, omogućivši "vatrenima" drugi uzastopni prolazak u polufinale.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Državni neprijatelj 18.10.2024.

    Nigdje nisam naišao na nikakav članak gdje HNS protestira ili ulaže žalbu na vrlo diskutabilne odluke suca na utakmici protiv Poljske, u prvom redu isključenje Livakovića. Ako ništa drugo barem kako bi se spriječila bilo kakva daljnja suspenzija Livakovića (može dobiti i 2 utakmice neigranja).

Komentiraj...
Vidi sve komentare